reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja wiem… ale czasami mam wizje, ze jak się przez te dziury jeździ to wszystko tam lata w środku razem z dzieckiem i odklei się łożysko albo coś gorszego 🙄

My dużo jeździmy, ostatnio w tydzień 2tys kilometrów i całkiem sporo po wybojach. Raz aż nakrzyczalam na męża, że wiezie cenny ładunek a nie wor ziemniaków 
BTW polecam adapter do pasów dla ciężarnych, wtedy brzusio jest nieuciskany przez pas w razie nagłego hamowania

A czy puchną wam już stopy? Ja od kilku dni mam takie ociężałe, ale na razie nie widzę, żeby puchły. Macie na to już jakieś sposoby?

A czy puchną wam już stopy? Ja od kilku dni mam takie ociężałe, ale na razie nie widzę, żeby puchły. Macie na to już jakieś sposoby?
stopy mam Ok ale jak chodzę dużo to wieczorami czuje jak cały brzuch na dole mnie tak jakby ciągnie i ledwo już nogę mogę do góry podnieść 🙈🙈🙈🙈
W zeszłej ciąży bardzo mi puchły stopy bo bardzo woda mi w organizmie zostawała.. przeszło dopiero na porodówce 🙈🙈🙈 wycisnęłam młodego i patrzę a nogi już normalne 😂😂😂😂

stopy mam Ok ale jak chodzę dużo to wieczorami czuje jak cały brzuch na dole mnie tak jakby ciągnie i ledwo już nogę mogę do góry podnieść 🙈🙈🙈🙈
W zeszłej ciąży bardzo mi puchły stopy bo bardzo woda mi w organizmie zostawała.. przeszło dopiero na porodówce 🙈🙈🙈 wycisnęłam młodego i patrzę a nogi już normalne 😂😂😂😂
Oo ja tez mam to uczucie ciagniecia, na poczatku myslalam, ze sie skora rozciaga i zaraz przyjdzie czas na rozstepy ale faktycznie pozniej zauwazylam, ze pojawia sie to glownie jak duzo pochodze

reklama
Teraz na zaczynam myśleć o wyprawce. 😀 czy któraś z was rozważała wózek Kinderkraft XMoove? Ma dobrą cenę i fajnie wygląda, przynajmniej na reklamach 😀

A macie już upatrzone jakieś meble i akcesoria do pokoju dziecięcego ? Łóżeczko, komoda, przewijak, wanienka, itd.
Ja jak na razie chyba wstępnie wybralam dostawkę momi smart bed, ale jeszcze nie zamówiłam. Zależało mi na takim z kółkami.

Do góry