reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Myślę, że jeśli dokładnie się podmyjesz przed pobraniem próbki to nie będzie to miało wpływu. Kiedyś jakiś ginekolog mówił mi, że kobieta powinna zrobić sobie coś a'la tampon z papieru toaletowego i włożyć do pochwy na czas siusiania do pojemnika... może w tym przypadku to jakieś wyjście? 🙂
Przy okazji podpytałam lekarza o ten lactovaginal i badanie moczu. Mam zrobić normalnie ze szczególnym zachowaniem higieny🙂 Czyli tak jak pisałaś🙂

A ktoś czytał może to?

Załączniki

• 450A16E0-BC0F-4534-8559-D20B594C1E78.png
    450A16E0-BC0F-4534-8559-D20B594C1E78.png
    120 KB · Wyświetleń: 33
Dzisiaj miałam połówkowe, trochę długo trwało bo mała źle się ustawiała ale udało się wszystko pomierzyć i wszystko jest dobrze😍 tydzień 20+1, 341g, malutka ziewała i zkrywała się rączkami😍 szyjka na szczęście też się trzyma, tego się bałam bo w poprzedniej ciąży już na połówkowych była skrócona, ale teraz jest ok i jestem szczęśliwa😊

reklama
Dzisiaj miałam połówkowe, trochę długo trwało bo mała źle się ustawiała ale udało się wszystko pomierzyć i wszystko jest dobrze😍 tydzień 20+1, 341g, malutka ziewała i zkrywała się rączkami😍 szyjka na szczęście też się trzyma, tego się bałam bo w poprzedniej ciąży już na połówkowych była skrócona, ale teraz jest ok i jestem szczęśliwa😊
U mnie najdłużej to zeszło badanie kręgosłupa, bo niechcial się obrócić.

Do góry