reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

To super na tym mi zależało :) Trochę niehigieniczne bez ściąganej. A jak z waszą bielizną? 😀 Ja już staniki musiałam zmienić na większe, kupiłam takie do karmienia i w takich chodzę. A majtki już mnie cisną powoli 😀 chodzę już tylko w takich bezszwowych które się rozciągają dość pokaźnie.
Hmm... W I trymestrze wyciągnęłam stanik z czasów, kiedy ważyłam więcej, jak teraz, a i majtki wtedy kupiłam nowe, specjalnie rozmiar większe, teraz dopasowane. Co dziwne bo to ja się martwiłam jeszcze tydzień temu, tj. w 18 tygodniu, że mam tylko 2 kg na plusie😁 Spodnie już tylko ciążowe, koszulki różnie.

reklama
To super na tym mi zależało :) Trochę niehigieniczne bez ściąganej. A jak z waszą bielizną? 😀 Ja już staniki musiałam zmienić na większe, kupiłam takie do karmienia i w takich chodzę. A majtki już mnie cisną powoli 😀 chodzę już tylko w takich bezszwowych które się rozciągają dość pokaźnie.
Ja już na samym początku musiałam zainwestować w dużo większy rozmiar stanika, od razu kupiłam te do karmienia i tak sobie śmigam (teraz jestem w 20tc) :) majtki mam z h&m zwykle bawełniane polecam, bardzo wygodne :) kupiłam z 15 szt i tylko w nich chodzę:D

Hmm... W I trymestrze wyciągnęłam stanik z czasów, kiedy ważyłam więcej, jak teraz, a i majtki wtedy kupiłam nowe, specjalnie rozmiar większe, teraz dopasowane. Co dziwne bo to ja się martwiłam jeszcze tydzień temu, tj. w 18 tygodniu, że mam tylko 2 kg na plusie😁 Spodnie już tylko ciążowe, koszulki różnie.
Ja zleciałam z wagi 5kg, teraz jestem w 20tc i stoję z wagą:/ ale może zaraz się coś ruszy :) oooo spodnie to dość wcześnie musiałam mieć ciążowe bo strasznie mnie wszystkie cisnęły, bluzki różnie pasują:D ale lubię ten stan <3

Majtki juz od jakiegoś czasu musialam zmienić na takie ciążowe pod brzuch, do staników właśnie się przymierzam bo moje normalne są już trochę przyciasne, zastanawiam się tylko jaki kupic, może jakiś taki sportowy, obawiam się że normalny za miesiąc może też być już za mały😉

Ja na początku ciąży kupiłam dwa staniki trochę z zapasem i na razie się mieszczę i wolałabym żeby tak zostało bo mam już rozmiar 75G i trochę mnie to przerasta dosłownie 🤣 majtki jeszcze dobre, mimo tego że zjeżdżają pod brzuch.... spodnie tylko jedna para wchodzi w grę, zamierzam przeżyć lato w sukienkach i spódnicach 🙃

Ja 5kg , trochę majtki już się robią małe, stanik no zależy jaki jedne miska dobra a za to uciskają w obwodzie,drugie miska mała a w obwodzie ok 🤔jestem z tych co ich biustem nie obdarowało ale teraz jest fajny hehe szkoda że to tylko na jakiś czas i potem ślad zaginie..

mam kolejne pytanie, czy Wy też tak sapiecie jak lokomotywy? jak długo rozmawiam z klientem to nie potrafię złapać oddechu... Jak się zamyśle to też 🤣 w nocy chrapie... ktoś podziela mój los?

Majtki juz od jakiegoś czasu musialam zmienić na takie ciążowe pod brzuch, do staników właśnie się przymierzam bo moje normalne są już trochę przyciasne, zastanawiam się tylko jaki kupic, może jakiś taki sportowy, obawiam się że normalny za miesiąc może też być już za mały😉
Trochę ryzykownie, ale kupiłam dwa staniki ciążowe z lidla online. Kosztują grosze, jakos 25 zł. Pod elegancką bluzeczkę się raczej nie sprawdzą, bo są bez usztywnień i bez fiszbin, ale w domu, do dresów jest mi mega wygodnie🙂

mam kolejne pytanie, czy Wy też tak sapiecie jak lokomotywy? jak długo rozmawiam z klientem to nie potrafię złapać oddechu... Jak się zamyśle to też 🤣 w nocy chrapie... ktoś podziela mój los?
Po schodach jak wejdę sapie jakbym przebiegła maraton a to tylko parter 🤣

reklama
Ja na początku ciąży kupiłam dwa staniki trochę z zapasem i na razie się mieszczę i wolałabym żeby tak zostało bo mam już rozmiar 75G i trochę mnie to przerasta dosłownie 🤣 majtki jeszcze dobre, mimo tego że zjeżdżają pod brzuch.... spodnie tylko jedna para wchodzi w grę, zamierzam przeżyć lato w sukienkach i spódnicach 🙃
No to ja to samo, przed ciążą 75F, na razie nie wymieniałam na większe, ale zamówiłam sobie taki bezszwowy top, bo jakoś w takich mi tylko wygodnie.

Do góry