Ja przed ciążą zasypiałam w mojej ulubionej pozycji czyli na brzuchu bo miałam problem ze snem.W ciąży jak jestem to tylko nogi wyprostuje i już mi oczy lecą.Ja się wiercę całą noc, tez chciałam spać na lewym boku ale i tak cały czas się kręcę z lewego na prawy + dochodzą wypady na siku.
reklama
miętowa25
Fanka BB :)
u mnie w 21+1 ważył 441g ale to nic nie mowi o wadze przy porodzieWaga malucha była w 20+1 410 gr, a apka ktorą mam pokazywała że na ten moment waga powinna być około 350 gr. Lekarz powiedział, że maluch duży, większy niż średnia. A ja ogólnie w ogóle nie mam brzucha. Dziś mi apka pokazuje, że zjadlam 2300 kalorii, więc jem dużo. Hemoglobina ok, 12.1 a hematokryt mam 33.1, spadł o 1 w stosunku to poprzedniego miesiąca. Lekarz mi teraz skomentował wyniki, że są ok, ro chyba nie ma się czym martwić. Cukier na czczo mi wyszedł bardzo niski, 74.
crainte
Z tym lewym bokiem to wiecie... Jak nie ma ewidentnych wskazań, to lepiej się tym mocno nie terroryzować, bo po pierwsze biodro i ramię nie wytrzymają, po drugie czytałam, że może to wpływać na asymetrię u dziecka. Więc zasypiam na lewym, a jak się zrobi niewygodnie, to bez wyrzutów sumienia zmieniam na prawy Z tego co czytam to jestem szczęściarą, bo zasypiam koło 21/22 i może z 2 pobudkami w nocy śpię do 8 Sporadycznie mam kłopot, żeby po pobudce spać dalej, a jak już to na słuchawkach włączam sobie podcasty i przy nich najczęściej zasypiam
Animowana
Z tym lewym bokiem to wiecie... Jak nie ma ewidentnych wskazań, to lepiej się tym mocno nie terroryzować, bo po pierwsze biodro i ramię nie wytrzymają, po drugie czytałam, że może to wpływać na asymetrię u dziecka. Więc zasypiam na lewym, a jak się zrobi niewygodnie, to bez wyrzutów sumienia zmieniam na prawy Z tego co czytam to jestem szczęściarą, bo zasypiam koło 21/22 i może z 2 pobudkami w nocy śpię do 8 Sporadycznie mam kłopot, żeby po pobudce spać dalej, a jak już to na słuchawkach włączam sobie podcasty i przy nich najczęściej zasypiam
Dokładnie, nie ma co za bardzo się przejmować tym spaniem, bo organizm sam da znać gdyby coś było nie tak
obnoxious789
ja jeszcze jestem bez, ale muszę wyjąć moją z pierwszej ciąży spworotem z kartona bo później to bez niej nie mogłam spaćA macie poduszki do spania? Czy radzicie sobie bez? Ja jestem bez ale w internecie tak wychwalają.
u mnie w 21+1 ważył 441g ale to nic nie mowi o wadze przy porodzie
Ja mam w kształcie u ale rzadko z niej korzystam bo mnie drażni zanim ją dobrze uloże,a potem budzę się a ona na podłodze bo ja wykopie heheA macie poduszki do spania? Czy radzicie sobie bez? Ja jestem bez ale w internecie tak wychwalają.
Koniczynka93
Ja mam wizytę za tydzień w piątek w 20+6. Ciekawe ile moja kruszynka będzie ważyć. Nie mogę się doczekać wizytyu mnie w 21+1 ważył 441g ale to nic nie mowi o wadze przy porodzie
Koniczynka93
Ja mam w kształcie C dobrze się śpi mi na niej, ale ciężko mi w nocy z niej się wypłątać jak chce wstać z łóżka, a co to będzie jak dojdzie większy brzuchJa mam w kształcie u ale rzadko z niej korzystam bo mnie drażni zanim ją dobrze uloże,a potem budzę się a ona na podłodze bo ja wykopie hehe
reklama
crainte
Bez poduszki nie ma życia! Kupuj szybko!A macie poduszki do spania? Czy radzicie sobie bez? Ja jestem bez ale w internecie tak wychwalają.