A duphaston długo brałaś ?Ja teraz odstawiłam duphaston (ale dopochwowo progesteorn biorę cały czas) i robialm to stopniowo.
reklama
Magne b6 mi zapisał 2x1 ale w aptece było jedynie forte i biorę jedna choć nie wiem czy ogólnie nie jest to za mało.A duphaston długo brałaś ?
ja się zajmujeTak, sporo nas dalej tu podgląda posty.
Te którym zależy na byciu w grupie prywatnej proponuje napisać do dziewczyn pierwotnie mających oko na założenie forum prywatnego.
Nie bądźcie jadowite- zajmowanie się forum jest czubkiem góry lodowej obowiązków wielu z Nas i najzwyczajniej nie poświęcamy na to pełnego etatu, nikt nam za to nie płaci, medalu nie da …
Wykażcie trochę wyrozumiałości, matka matce, kobieta kobiecie, ciężarna ciężarnej
@Kruszek91 @Jusik @Betty2 -
Kojarzycie kto się zajmuje przyjmowaniem dziewczyn na forum ?
Pozdrawiam was w tym jakże wyjątkowym dla nas , mam, dniu
no tak, w sumie racjaja się zajmuje
Ja mam wypisane żelazo, ale tym razem do picia i o dziwo nie mam żadnych problemów jelitowych. Niestety po żelazie w tabletkach miałam biegunkiCzy któraś z Was ma problem z hemoglobiną, przyjmuje żelazo i ma przez nie takie bóle jelit?
Mi twardnieje macica, ale żadnych skurczy nie czuję. Biorę magnez (aspargin) 2x2 i luteinę podjęzykową 2x1.A skurcze przepowiadające któraś już z was ma ? Mi trochę osłabły po tym leku ale czasem czuję że macica i tak walczy
Wooow, ale długa noga!!!Ja już dziewczyny po połówkowych Lekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam
Co do żelaza polecam tez codziennie szejki z pietruszką nie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają.
Skoro tutaj taki ruch podpytam czy ktoras z Was jest z Warszawy? Macie moze do polecenia jakieś fajne zajecia dla kobiet w ciazy? Ja zawsze bylam dość aktywna, a skoro samopoczucie juz fajne chętnie bym cos podziałała fizycznie poza spacerami ja już mam 7kg na plusie....
Wooow, ale długa noga!!!
Co do żelaza polecam tez codziennie szejki z pietruszką nie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają.
Skoro tutaj taki ruch podpytam czy ktoras z Was jest z Warszawy? Macie moze do polecenia jakieś fajne zajecia dla kobiet w ciazy? Ja zawsze bylam dość aktywna, a skoro samopoczucie juz fajne chętnie bym cos podziałała fizycznie poza spacerami ja już mam 7kg na plusie....
Lekarz tez mówił,że noga konkret A rozumiem, że ta pietruszka jako dodatek? Dobry pomysł, pietruszka bardzo zdrowa Ja myślałam o zajęciach z jogi dla kobiet w ciąży, a tak to póki co w domu sobie coś ćwiczę, tez byłam aktywna i nie chce się zasiedzieć. Ale ostatnio już coraz gorzej z możliwościami, siedzę na kanapie i sapię jak lokomotywa. O to podobnie mamy z wagą mi teraz od ostatniej wizyty ponad dwa kilo.
reklama
Piękne ujęcieJa już dziewczyny po połówkowych Lekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam