reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Tak, sporo nas dalej tu podgląda posty.
Te którym zależy na byciu w grupie prywatnej proponuje napisać do dziewczyn pierwotnie mających oko na założenie forum prywatnego.

Nie bądźcie jadowite- zajmowanie się forum jest czubkiem góry lodowej obowiązków wielu z Nas i najzwyczajniej nie poświęcamy na to pełnego etatu, nikt nam za to nie płaci, medalu nie da …

Wykażcie trochę wyrozumiałości, matka matce, kobieta kobiecie, ciężarna ciężarnej 💪

@Kruszek91 @Jusik @Betty2 -
Kojarzycie kto się zajmuje przyjmowaniem dziewczyn na forum ?

Pozdrawiam was w tym jakże wyjątkowym dla nas , mam, dniu 👍💪❤️
ja się zajmuje 😄😄

Ja już dziewczyny po połówkowych :) Lekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam 😀

Załączniki

• DA305D3F-8B99-4A39-BE39-EDE0E11198A5.jpeg
    DA305D3F-8B99-4A39-BE39-EDE0E11198A5.jpeg
    418 KB · Wyświetleń: 60
Ja już dziewczyny po połówkowych :) Lekarz mi przepisał tardyferon, bo hemoglobina trochę niższa. A dzieckiem wszystko dobrze, wszystko na swoim miejscu. A u mnie 6 kg na plusie, w tym miesiącu poleciałam 😀
Wooow, ale długa noga😀😍!!!

Co do żelaza polecam tez codziennie szejki z pietruszką 😍 nie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają😊.

Skoro tutaj taki ruch podpytam czy ktoras z Was jest z Warszawy? Macie moze do polecenia jakieś fajne zajecia dla kobiet w ciazy? Ja zawsze bylam dość aktywna, a skoro samopoczucie juz fajne chętnie bym cos podziałała fizycznie poza spacerami💪 ja już mam 7kg na plusie.... 😅

Wooow, ale długa noga😀😍!!!

Co do żelaza polecam tez codziennie szejki z pietruszką 😍 nie dość że pyszne, to u mnie fajnie działają😊.

Skoro tutaj taki ruch podpytam czy ktoras z Was jest z Warszawy? Macie moze do polecenia jakieś fajne zajecia dla kobiet w ciazy? Ja zawsze bylam dość aktywna, a skoro samopoczucie juz fajne chętnie bym cos podziałała fizycznie poza spacerami💪 ja już mam 7kg na plusie.... 😅

Lekarz tez mówił,że noga konkret 😀 A rozumiem, że ta pietruszka jako dodatek? Dobry pomysł, pietruszka bardzo zdrowa :) Ja myślałam o zajęciach z jogi dla kobiet w ciąży, a tak to póki co w domu sobie coś ćwiczę, tez byłam aktywna i nie chce się zasiedzieć. Ale ostatnio już coraz gorzej z możliwościami, siedzę na kanapie i sapię jak lokomotywa. O to podobnie mamy z wagą😀 mi teraz od ostatniej wizyty ponad dwa kilo.

reklama
Do góry