Ja rocznik Czarnobyla 86, fakt byłam w brzuchu jak chmura szła ale widocznie nie szczędziła nawet tam hehJesteś rocznik 89? Jesteśmy blisko Generalnie to na ten ciążowy ból kręgosłupa pomaga pozycja na boku z poduszką między kolanami. Ja mam dyskopatię i rwy kulszowe w przeszłości , ale póki co się sprawdza
reklama
crainte
Fanka BB :)
Pomyliłam lata Ale już się nawet takimi wpadkami nie przejmuje, takie mam zaćmienie mózgu w ciąży, że chcąc kupić ser na liście zakupów piszę lodówkaJa rocznik Czarnobyla 86, fakt byłam w brzuchu jak chmura szła ale widocznie nie szczędziła nawet tam heh
kociamama.
Moderator
Jaaa, dziewczyny!!
Moja fasolka mieszka jeszcze w brzuchu a juz w tym roku zrobila mi prezent na dzien mamy!
Wczoraj wieczorem czulam jak mi cos jezdzi po brzuchu ale z poczatku to olalam, myslalam, ze to w jelitach po chwili jednak cos mnie podkusilo, zeby poswiecic na brzuch latarka i widzialam jak mi delikatnie brzuch podskoczyl w jednym miejscu ale mowie nie no na bank mi sie przywidzialo, koniec dnia to juz oczy wariuja a teraz leze i mialam dokladnie ta sama sytuacje, pogadalam sobie chwile z malenstwem i mi dala znac, ze slucha
To moja pierwsza ciaza i jaram sie niesamowicie, az mi sie lezka w oku zakrecila MATKAWARIATKA
Moja fasolka mieszka jeszcze w brzuchu a juz w tym roku zrobila mi prezent na dzien mamy!
Wczoraj wieczorem czulam jak mi cos jezdzi po brzuchu ale z poczatku to olalam, myslalam, ze to w jelitach po chwili jednak cos mnie podkusilo, zeby poswiecic na brzuch latarka i widzialam jak mi delikatnie brzuch podskoczyl w jednym miejscu ale mowie nie no na bank mi sie przywidzialo, koniec dnia to juz oczy wariuja a teraz leze i mialam dokladnie ta sama sytuacje, pogadalam sobie chwile z malenstwem i mi dala znac, ze slucha
To moja pierwsza ciaza i jaram sie niesamowicie, az mi sie lezka w oku zakrecila MATKAWARIATKA
Zależy jaką wada wzroku, przy dużych powinna być cesarka bo nadmiar wysiłku może pogorszyc wzrok. A dyskopatia to silna masz?często wypada kręg?A propos kręgosłupa, czy dyskopatia jest wskazaniem do cesarki, czy niekoniecznie, czy w zależności od przypadku? Tak samo z wadą wzroku? Kto i kiedy decyduje jaki poród mnie czeka?
crainte
Trzy razy w latach 2012-2014, potem rehabilitacje, ćwiczenia, rehabilitacje i poza bólami kręgosłupa, na które działały ćwiczenia, wpadek brak Myślę, że jak ciąża nie doprowadzi do znacznego pogorszenia, to pewnie będzie natutalny Ale pojęcia nie mam jak to faktycznie wygląda.Zależy jaką wada wzroku, przy dużych powinna być cesarka bo nadmiar wysiłku może pogorszyc wzrok. A dyskopatia to silna masz?często wypada kręg?
No musisz z ortopeda skonsultować,bo przy parciu jak Ci wyskoczy to będzie kiepsko.Trzy razy w latach 2012-2014, potem rehabilitacje, ćwiczenia, rehabilitacje i poza bólami kręgosłupa, na które działały ćwiczenia, wpadek brak Myślę, że jak ciąża nie doprowadzi do znacznego pogorszenia, to pewnie będzie natutalny Ale pojęcia nie mam jak to faktycznie wygląda.
Hehe No to muszę się zaopatrzyć, a polecacie jakieś konkretne? Czytałam, że kształt trzeba dopasować do wzrostu ale może jakieś konkretne firmy macie?Bez poduszki nie ma życia! Kupuj szybko!
J
Ja tez parę dni temu poczułam pierwsze ruchy Super uczucie Teraz do mnie dociera, że faktycznie coś tam jest
Jaaa, dziewczyny!!
To moja pierwsza ciaza i jaram sie niesamowicie, az mi sie lezka w oku zakrecila MATKAWARIATK
Ja tez parę dni temu poczułam pierwsze ruchy Super uczucie Teraz do mnie dociera, że faktycznie coś tam jest
reklama
Koniczynka93
Ja też już czuje pierwsze ruchy, u mnie zaczęły się początkiem 19 tygodnia takie trzepotanie, albo takie lekkie szturchnięcie od środka.. Super uczucie
Ja mam poduszkę w kształcie C i niby spoko się śpi, ale minusem jest to że ciężko mi się z niej wygramolić jak chce wstać do toalety. A jakoś wysoka nie jestem 156 cm i na razie na liczniku 50 kg. A co to będzie przy 8 miesiącach... Pewnie będę musiała inna zakupić.
Ja mam poduszkę w kształcie C i niby spoko się śpi, ale minusem jest to że ciężko mi się z niej wygramolić jak chce wstać do toalety. A jakoś wysoka nie jestem 156 cm i na razie na liczniku 50 kg. A co to będzie przy 8 miesiącach... Pewnie będę musiała inna zakupić.