a co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwoweTo niech się dzieli raz na miesiąc tu.
reklama
Znam to, miałam prenatalne zaledwie wczoraj (USG, na wyniki z pappą muszę jeszcze poczekać). Trzymam kciukigratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Magdalenams
Fanka BB :)
Odwal się od moich dzieci. Nic ci do tego. Takie teksty możesz sobie w zeszycie zapisać.a co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwowe
Sajfik
żeby Twoje nie było tak złośliwea co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwowe
Magdalenams
Ja jestem po prenatalnych, wszystko wyszło spoko, następna wizyta na połówkowe w maju a mnie już korci żeby się zapisać na dodatkowe badaniegratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Brałam teraz tydzień antybiotyk I się zastanawiam czy jakoś mógł wpłynąć na dziecko.
obnoxious789
trzymam kciuki! będzie dobrze, ja miałam prenatalne w piątek als czekam jeszcze na niftygratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Sajfik
Będzie dobrze, zobaczysz! To moja też pierwsza ciąża i mega sie stresowałam prenatalnymi. Wszystkie czarne myśli sie tłoczyły w głowie - ale jak tylko zobaczyłam skaczącą istotke na monitorze to aż dech zaparło ♥ Zobaczysz jakie to cudowne uczucie zobaczyć maleństwo skaczące pod Twoim sercem. Będzie radosne, zdrowe maleńśtwo na ekranie, zobaczysz!gratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Ja też jeszcze nie miałam i bardzo się denerwuję. Chyba ostatnio taki stres czułam na pierwszej wizycie kiedy lekarz potwierdzał czy pęcherzyk jest w macicy i że to nie kolejna pozamaciczna. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzegratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Będzie dobrze, zobaczysz! To moja też pierwsza ciąża i mega sie stresowałam prenatalnymi. Wszystkie czarne myśli sie tłoczyły w głowie - ale jak tylko zobaczyłam skaczącą istotke na monitorze to aż dech zaparło ♥ Zobaczysz jakie to cudowne uczucie zobaczyć maleństwo skaczące pod Twoim sercem. Będzie radosne, zdrowe maleńśtwo na ekranie, zobaczysz!
Ja miałam podobnie. Widziałam jak maleństwo połyka wody płodowe. Miałam wrażenie że coś do mnie mówi, tak szybko ruszało buzią A na koniec Pan doktor zrobił zdjęcie gdy się uśmiechnęło. Lekarz był bardziej podekscytowany ode mnie gdy to zobaczył. Krzyczał że szybko musi zrobić zdjęcie
reklama
mrsmiki_94
koleżanka widzę leczy kompleksy na forum i sieje straszny bajzel wśród użytkowniczek.Bez sensu czemu nie mogą Was przyjąć jeżeli macie termin na październik kto robi te podziały???
Otóż Drogie koleżanki.
Prywatny wątek jest założony dla osób, które od początku były aktywne, brały udział w rozmowach, które pozwoliły na weryfikacje tego z kim możemy mieć doczynienia.
Totalnie nie rozumiem Waszej irytacji, bo chciałybyście żeby ktoś obcy czytał w kwestii Waszych przykładowo infekcji intymnych, problemów zdrowotnych lub innych dość krępujących lub przykrych rzeczy?
Jak sama nazwa wskazuje prywatny wątek to prywatne rozmowy. Nie nadające się dla Kasi, Zosi która zaglada z odskoku, lub jest Tomkiem z Poznania jak pisała wyżej Diana.
Z pewnością te, które są aktywne dostaną link do aktywacji prywatnie. Spokojnie.
Takie komentarze są tragiczne jak i sam ton i brak szacunku, który tylko Ciebie koleżanko zweryfikował.
Szczerze Ci współczuje takiej złośliwości w internecie, bo to może oznaczać tylko jak kiepsko odnajdujesz się w życiu codziennym, społeczności czy tez najprościej ujmując w kontakcie z innym człowiekiem.
Wyjmij kij i przestań siać gniew i szydere w społeczności, która naprawdę miała się dobrze i atmosfera była całkiem przyjemna.
Dobrego dnia!