reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

szkoda... zwłaszcza, że jest tu wiele doświadczonych kobiet, to będzie moje pierwsze dziecko, wszystko dla mnie jest nowe, jestem pełna obaw...

Szkoda, ja byłam tu od początku. Pisałam na grupie od razu jak zobaczyłam 2 kreski na teście. Potem tylko obserwowałam i czytałam po parę stron bo chodziłam do pracy i nie miałam na wszystko czasu. Teraz jestem na chorobowym i chętnie wymienię się wiadomości, tym bardziej że mam ciąże wysokiego ryzyka i mnóstwo obaw.

reklama
Szkoda, ja byłam tu od początku. Pisałam na grupie od razu jak zobaczyłam 2 kreski na teście. Potem tylko obserwowałam i czytałam po parę stron bo chodziłam do pracy i nie miałam na wszystko czasu. Teraz jestem na chorobowym i chętnie wymienię się wiadomości, tym bardziej że mam ciąże wysokiego ryzyka i mnóstwo obaw.

Ha ha 😊 W powiadomieniach pojawił mi się post firletkaa i odpisałam na niego a później zobaczyłam że było więcej odpowiedzi i 4 strony do przeczytania. Jestem za tym żeby przyjąć te dziewczyny które się więcej udzielają

Pamiętam Cie po nicku, ale dlaczego się nie zapisałaś na wątek prywatny jak moderatorka zbierała chętne?

Jestem po rozmowie z genetykiem. Dzwonił w sprawie wyników testu Pappa. Wyniki są bardzo dobre 😁 Jest minimalne ryzyko Zespołu Downa, Zespołu Edwardsa i Patau. Jestem przeszczęśliwa ❤️
gratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze

reklama
Szczerze, nie rozumiem Twojej postawy. Strasznie uogólniasz i sie nakręcasz.

Ja nic o prywatnym wątku nie pisałam, ale jeśli dziewczyny wcześniej coś pisały to dlatego że chcą być transparentne wobec Was i dać znać że jest dodatkowy wątek dla mam które już się lepiej poznały tu na ogólnym forum.
To, ze ktoś wspomniał o tym wątku znaczy że zależy nam by Was poznac i dodać do zaufanej, dodatkowej grupy. (nie znaczy, że od razu jak leci ma Cie dodać bo tak sobie życzysz).
Czyli co, najlepiej nie informować Was że jest taka możliwosc i ze istnieje dodatkowa grupa prywatna? Na to wychodzi z Twoich wiadomości, że nie warto.

Szkoda tylko dziewczyn które tutaj naprawdę często sie udzielają i piszą bo niektóre osoby psują cały fun z "poznawania" nowych ludzi ;) Niech Ci podziękują....
ja nie jestem nakręcona ale Ty i owszem hahahah

Do góry