reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Też chciałabym dołączyć, niestety widzialam gdzies info "ze nie przyjmują już nowych".🤷‍♀️ szkoda, duzo wartościowych informacji nas omija:).
Zdrowia Dziewczyny!
Nie, chyba chodziło o to żeby poznać najpierw tutaj Was 😊 ale na prywatnym dużo jest tez tematów rodzinnych, prywatnych, zdjęć brzuszków, zdjec dzieci itd - omijaja Was prywatne historie 😅 ale mam nadzieje ze sie niedlugo zobaczymy tez na priv 🤞😊! Niestety nie odpowiadam za przyjmowanie ale trzymam kciuki

reklama
Też chciałabym dołączyć, niestety widzialam gdzies info "ze nie przyjmują już nowych".🤷‍♀️ szkoda, duzo wartościowych informacji nas omija:).
Zdrowia Dziewczyny!
Weź. Wcale się nie udzielasz a siejesz ferment. Oczywiście że przyjmujemy stopniowo. Jeśli tylko się pojawiają dziewczyny, które tu piszą i są aktywne to się je dodaje.

Fajnie. To teraz się przenieś na prywatę żeby dalej czytać o kimś. Brawo.
Fajnie. To teraz się przenieś na prywatę żeby dalej czytać o kimś. Brawo.
a co Ty się gotujesz ma termin na październik i tyle powinno Ci wystarczyć. Nie każdy może wisieć na telefonie całe dnie. Zamiast być wsparciem dla siebie to burzysz się bez celu. A Ty o nikim nic nie czytasz.???Nie wydaje mi się. Po to jest to forum żeby podzielić się swoimi doświadczeniami bez czytania się nie da

a co Ty się gotujesz ma termin na październik i tyle powinno Ci wystarczyć. Nie każdy może wisieć na telefonie całe dnie. Zamiast być wsparciem dla siebie to burzysz się bez celu. A Ty o nikim nic nie czytasz.???Nie wydaje mi się. Po to jest to forum żeby podzielić się swoimi doświadczeniami bez czytania się nie da
To niech się dzieli raz na miesiąc tu.

reklama
Myślę że nie ma się co spierać o przyjmowanie do prywatnego forum jeżeli nie chcą to nie zaproszą i nic na to nie poradzimy 🤔 takie są prawa prywatnej grupy zdjęcia i rzeczy dotyczące życia prywatnego są dla każdego ważne, więc nie muszą przyjmować tylko dlatego że ktoś ma termin na październik...
Dziewczyny które są w pierwszej ciąży myślę, że jeżeli macie jakieś wątpliwości i pytania to jak napiszecie tu to prawdopodobnie dostaniecie jakąś radę od dziewczyn ☺️

Ostatnia edycja:
Do góry