reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Jestem po rozmowie z genetykiem. Dzwonił w sprawie wyników testu Pappa. Wyniki są bardzo dobre 😁 Jest minimalne ryzyko Zespołu Downa, Zespołu Edwardsa i Patau. Jestem przeszczęśliwa ❤️
gratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze

reklama
Szczerze, nie rozumiem Twojej postawy. Strasznie uogólniasz i sie nakręcasz.

Ja nic o prywatnym wątku nie pisałam, ale jeśli dziewczyny wcześniej coś pisały to dlatego że chcą być transparentne wobec Was i dać znać że jest dodatkowy wątek dla mam które już się lepiej poznały tu na ogólnym forum.
To, ze ktoś wspomniał o tym wątku znaczy że zależy nam by Was poznac i dodać do zaufanej, dodatkowej grupy. (nie znaczy, że od razu jak leci ma Cie dodać bo tak sobie życzysz).
Czyli co, najlepiej nie informować Was że jest taka możliwosc i ze istnieje dodatkowa grupa prywatna? Na to wychodzi z Twoich wiadomości, że nie warto.

Szkoda tylko dziewczyn które tutaj naprawdę często sie udzielają i piszą bo niektóre osoby psują cały fun z "poznawania" nowych ludzi ;) Niech Ci podziękują....
ja nie jestem nakręcona ale Ty i owszem hahahah

gratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Ja jestem po prenatalnych, wszystko wyszło spoko, następna wizyta na połówkowe w maju a mnie już korci żeby się zapisać na dodatkowe badanie :D
Brałam teraz tydzień antybiotyk I się zastanawiam czy jakoś mógł wpłynąć na dziecko.

Będzie dobrze, zobaczysz! To moja też pierwsza ciąża i mega sie stresowałam prenatalnymi. Wszystkie czarne myśli sie tłoczyły w głowie - ale jak tylko zobaczyłam skaczącą istotke na monitorze to aż dech zaparło ♥ Zobaczysz jakie to cudowne uczucie zobaczyć maleństwo skaczące pod Twoim sercem. Będzie radosne, zdrowe maleńśtwo na ekranie, zobaczysz!

reklama
Ja też jeszcze nie miałam i bardzo się denerwuję. Chyba ostatnio taki stres czułam na pierwszej wizycie kiedy lekarz potwierdzał czy pęcherzyk jest w macicy i że to nie kolejna pozamaciczna. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze:)

Do góry