reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

U mnie wiedzą najbliżsi mama i rodzeństwo. Dzieciaki póki co nie wiedzą ale jeszcze nic nie widać, dopiero 12 tydzień. Jeszcze trochę zaczekam żeby dzieciaki się dowiedziały, może jak już będzie bardziej widać, chyba że strasza sześciolatka będzie się dopytywać, a niespełna dwulatkowi raczej różnicy nie zrobi ta wiedza 😀
Jeśli nie widać to ja wogóle siedzusłabym cicho...też mam 12+3
A fotka z 10- tego tyg

Załączniki

• 20220322_154604.jpg
    20220322_154604.jpg
    771,1 KB · Wyświetleń: 88
reklama
aniach85 faktycznie widać 😊 ja po ostatniej ciąży miałam trochę nadprogramowych kilogramów i większy brzuch także jak ktoś nie wie pomyśli że przytyłam 😁

Hej dziewczyny jestem właśnie w 11t 5d termin mam na 21 październik 🙂 to moja pierwsza ciąża🙂 mam pytanie czy macie ból głowy w ciąży? Ewentualnie jak sobie z tym radzicie? Mnie kurcze codziennie boli zwariować można..
a jak Twoje ciśnienie?? Może tu jest problem. Zacznij mierzyć i zapisywać, a jak wyjdzie, że jest duże to zgłoś lekarzowi 🙂 ja od początku tej ciąży na lekach od ciśnienia, to przerwazliwiona jestem 😅😅

a jak Twoje ciśnienie?? Może tu jest problem. Zacznij mierzyć i zapisywać, a jak wyjdzie, że jest duże to zgłoś lekarzowi 🙂 ja od początku tej ciąży na lekach od ciśnienia, to przerwazliwiona jestem 😅😅
Ciśnienie mam w porządku 🙂 nawet dosyć niskie ale lekarz mówił że jest ok🙂 może to faktycznie problem w tym nawadnianiu bo odkąd jestem w ciąży to mniej wody pije niestety

Ciśnienie mam w porządku 🙂 nawet dosyć niskie ale lekarz mówił że jest ok🙂 może to faktycznie problem w tym nawadnianiu bo odkąd jestem w ciąży to mniej wody pije niestety
ja się staram pilnować żeby wypijać odpowiednią ilość wody, a faktycznie jak za mało wypije to głowa boli😅

Pierwsza ciąża, pierwsze badania prenatalne i wyrok... NT 4,7, brak kości nosowej, krótkie kości udowe, krótkie kości rąk, nieprawidłowe mózgowie, rozszczep podniebienia i wada serca. Dziecko nie przeżyje do porodu...
Bardzo Wam współczuję Kochana ♡

reklama
Pierwsza ciąża, pierwsze badania prenatalne i wyrok... NT 4,7, brak kości nosowej, krótkie kości udowe, krótkie kości rąk, nieprawidłowe mózgowie, rozszczep podniebienia i wada serca. Dziecko nie przeżyje do porodu...
Bardzo mi przykro :( Czy mozesz liczyć na wsparcie rodziny? Czy lekarz powiedział Ci o istnieniu hospicjum perinatalnych i że tam są specjaliści, którzy mogą Cię przygotować na przebieg ciąży?

Do góry