reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny czy Wasi bliscy juz wiedzą o ciąży?? Czesc czytałam ze tak...a jest któraś co jeszcze trzyma w tajemnicy?? Bo u mnie tylko mama siostra i szefowa...reszta nic. Ale kurde tak jeszcze chciałabym przeciągnąć...ale znowu mega widać no ukryć ciężko...ehhhh
A dlaczego chcesz to ukrywać? Teraz to już taki bardziej bezpieczny czas niż początki 😉
Moja rodzina wie, wszyscy się cieszą razem z nami 😉

A dlaczego chcesz to ukrywać? Teraz to już taki bardziej bezpieczny czas niż początki 😉
Moja rodzina wie, wszyscy się cieszą razem z nami 😉
Bo już słyszę te komentarze głównie teściowej...to już mi słabo 😄😁😁 od razu mi humor popsuje
Ale za tydzień idziemy na wesele...Nie chciałabym aby rodzina była w szoku...kilka dni to może ochłoną

Dziewczyny czy Wasi bliscy juz wiedzą o ciąży?? Czesc czytałam ze tak...a jest któraś co jeszcze trzyma w tajemnicy?? Bo u mnie tylko mama siostra i szefowa...reszta nic. Ale kurde tak jeszcze chciałabym przeciągnąć...ale znowu mega widać no ukryć ciężko...ehhhh
U mnie syn, rodzice, teściowie, siostra.
Jutro wynik paapa i od piątku jestem oficjalnie w ciąży dla innych. Już nie będę się ukrywać,dziś mam 13+0

u nas wie tylko moja kuzynka-przyjaciolka która też jest w ciąży. Wszystkim powiemy w święta, bo będzie po prenatalnych i skończy się I trymestri jakoś psychicznie będę spokojniejsza. W pracy powiem gdzieś w maju. Rozumiem chęć powiedzenia jak najszybciej, ale ja tak jak ty jakoś chcę to przeciągnąć, mimo że oboje mamy wspaniałe rodziny i wiem, że wszyscy będą się cieszyć.

u nas wie tylko moja kuzynka-przyjaciolka która też jest w ciąży. Wszystkim powiemy w święta, bo będzie po prenatalnych i skończy się I trymestri jakoś psychicznie będę spokojniejsza. W pracy powiem gdzieś w maju. Rozumiem chęć powiedzenia jak najszybciej, ale ja tak jak ty jakoś chcę to przeciągnąć, mimo że oboje mamy wspaniałe rodziny i wiem, że wszyscy będą się cieszyć.
W święta super okazja / tak zrobiliśmy za 1 razem😉) terminy porodu praktycznie mam podobne😄 woec wtedy wiedzieli 14/15 tc tyle że brzucha takiego nie było 😉

My też chcemy w święta, rodzice i dzieci na razie nie wiedzą. A u mnie to już bedzie 16tc. Najgorzej, że właśnie złapałam wirusa dróg oddechowych i boję się o ciążę :(

reklama
Zobaczcie jaki fajny pomysł, na przekazanie informacji o ciąży w święta 😉

Do góry