reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Cześć Dziewczyny!
Od wczoraj jest mi bardzo zimno, aż chwilami mam dreszcze. Ubrałam się ciepło a mimo to bym wolała zostać w domu pod kołderka albo chociaż kocykiem…
Czy któraś tak ma, czy raczej Wam gorąco? Ja jestem z tych, którym zawsze było ciepło.
Zmartwiłam się tym 😔
Ja od jakiegoś czasu też odczuwam że jest mi zimno, a ja też z tych którym wiecznie ciepło 😉 ogólnego to ja jestem cały czas zmęczona i to mnie irytuję najbardziej. Gdzie nie usiądę tam przysypiam

reklama
trzymaj się! Miałam to samo dokładnie w środę /czwarek . Aż do pracy nie poszłam ze stresu i złego samopoczucia. Zrobiłam betę i się uspokoiłam . Może dziś zrob sobie betę? To byś jeszcze może dziś miała wynik. A jeżeli nie masz opcji to spróbuj się wyciszyć . Wiem, że jest to ciężkie bo sama panikuje. Który jesteś tydzień ?
Dzisiaj nie dam rady, pracuje w innym mieście (dojeżdżam godzinę w jedna stronę) i muszę brać wolne albo prace zdalną żeby zrobić jakiekolwiek badania 😔
Wg terminu OM dzisiaj 4+4, ale owulacja była między 18 a 19 dniem więc ciąża jest pewnie trochę młodsza ( w czwartek i piątek miałam plamienie implantacyjne czyli zaczęło się 10 dpo), @ powinnam dostać wczoraj bo mam cykle 30-31 dni.

Cześć Dziewczyny!
Od wczoraj jest mi bardzo zimno, aż chwilami mam dreszcze. Ubrałam się ciepło a mimo to bym wolała zostać w domu pod kołderka albo chociaż kocykiem…
Czy któraś tak ma, czy raczej Wam gorąco? Ja jestem z tych, którym zawsze było ciepło.
Zmartwiłam się tym 😔
Mi tez jest zimno i mam dreszcze, w pracy siedzę pod kocem, a w domu gorąca herbata na start jak nigdy

Miłego dnia dziewczyny!
U mnie panika nadal trwa, czego żadnej z Was nie życzę 🤞🏻
Na teście zrobionym dzisiaj rano kreska bladziutka jak ta z testu niedzielnego, piersi prawie przestały boleć, za to pojawił się delikatny ból podbrzusza i takie wrażenie ucisku, do tego w drodze do pracy było mi tak niedobrze, ze musiałam coś zjeść żeby w ogóle dotrzeć do pracy.
Jutro idę na betę, udało mi się wyprosić prace zdalną przez 1 dzień, a kiedy następne badanie to zobaczymy 😩
Chyba psychicznie nastawiam się na najgorsze, mąż cały czas mnie pociesza, ale ja jestem załamana 😭
Kochana jedyne czego mogę ci życzyć to spokoju. wiem jak o to trudno. Ja już też miałam mega atak paniki. Ale strama się odganiać zle myśli.

Dzisiaj nie dam rady, pracuje w innym mieście (dojeżdżam godzinę w jedna stronę) i muszę brać wolne albo prace zdalną żeby zrobić jakiekolwiek badania 😔
Wg terminu OM dzisiaj 4+4, ale owulacja była między 18 a 19 dniem więc ciąża jest pewnie trochę młodsza ( w czwartek i piątek miałam plamienie implantacyjne czyli zaczęło się 10 dpo), @ powinnam dostać wczoraj bo mam cykle 30-31 dni.
A nie masz gdzieś w pobliżu laboratorium całodobowego, żeby sobie zrobić po pracy ?

Ja wizyte mam 14.02 ale ide zobaczyc tylko czy pecherzyk jest tam gdzie byc powinien i czy nie ma jakis krwiakow jak to mialam w pierwszej ciazy. Rano byłam na becie takze czekam na wynik, jeszcze rano ponowilam test i gruba krecha od razu wyszla takze jest git na ten moment. Zimno mi jest cholernie :D siedze w dresie ubrana po szyje a ja raczej z tych zimnolubnych. Kawka jeszcze weszła ładnie, delektuje sie dopóki smakuje :D

Ja od jakiegoś czasu też odczuwam że jest mi zimno, a ja też z tych którym wiecznie ciepło 😉 ogólnego to ja jestem cały czas zmęczona i to mnie irytuję najbardziej. Gdzie nie usiądę tam przysypiam
masz identycznie jak ja☺️ a to ciągle zmęczenie to mnie wkurza najbardziej.. W kółko bym spala.. Mały idzie spać, drzemie razem z nim, bawimy się i na chwilę usiądę na kanapie tylko się opre i czuje jak oczy mi się zamykaja.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Zmartwiłam się tym 😔
Mam to samo, od dwóch dni zamarzam...

Do góry