reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja wizyte mam 14.02 ale ide zobaczyc tylko czy pecherzyk jest tam gdzie byc powinien i czy nie ma jakis krwiakow jak to mialam w pierwszej ciazy. Rano byłam na becie takze czekam na wynik, jeszcze rano ponowilam test i gruba krecha od razu wyszla takze jest git na ten moment. Zimno mi jest cholernie :D siedze w dresie ubrana po szyje a ja raczej z tych zimnolubnych. Kawka jeszcze weszła ładnie, delektuje sie dopóki smakuje :D
U mnie dalej bez objawów, oprócz głównego czyli braku @ 🙈 kawka rano wchodzi tak samo, wiec tez korzystam i ciesze się każdym łykiem 😬

Cześć dziewczyny,
Wczoraj obudziły mnie poranne mdłości, więc zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy. Mam bardzo nieregularne cykle, bo karmię piersią, więc nie do końca wiem, który to tydzień, ale myślę, że piąty, może nawet szósty, bo w poprzednich ciążach mdłości zaczynały się jak zaczynało bić serduszko ;)
Do lekarza chcę iść za jakieś 2 tygodnie.
W tym roku kończę 30 lat, na pokładzie mam syna z czerwca 2018 i córkę z października 2020, więc wybaczcie jeśli nie zawsze będę na bieżąco, ale mam co robić w domu :D

reklama
W pi
Miłego dnia dziewczyny!
U mnie panika nadal trwa, czego żadnej z Was nie życzę 🤞🏻
Na teście zrobionym dzisiaj rano kreska bladziutka jak ta z testu niedzielnego, piersi prawie przestały boleć, za to pojawił się delikatny ból podbrzusza i takie wrażenie ucisku, do tego w drodze do pracy było mi tak niedobrze, ze musiałam coś zjeść żeby w ogóle dotrzeć do pracy.
Jutro idę na betę, udało mi się wyprosić prace zdalną przez 1 dzień, a kiedy następne badanie to zobaczymy 😩
Chyba psychicznie nastawiam się na najgorsze, mąż cały czas mnie pociesza, ale ja jestem załamana 😭
W moich dwóch poprzednich ciążach też kreski były bladziutkie po terminie miesiączki, na początek objawy były znośne a dopiero koło 6 tygodnia stawały się intensywne, więc staraj się nie stresować ;)

Do góry