Magdalenams
Fanka BB :)
To chyba do was od nas poszła pochmurno dziś.Dzień dobry
Chyba wiosna idzie
Ja przed 40 szwagra uprzedziłam że nie ma tematu, żeby się nie wygadac i nie namawiać mnie na nic bo i tak jestem kierowcą. A I tak na koniec imprezy jeden szwagier wygadal bo już był narąbany jak szpadelA jak tak o spotkaniach rodzinnych gadamy to mam dylemat,bo w sobotę u nas spotkanie. Mam dylemat bo będzie wiadomo mój syn, który nie wie o rodzeństwie. Będą teściowie i moja mama i jak moja nie wygada to teściowa jak publiczkę poczuje to może błysnąć wiadomością.
Będzie jej siostra z mężem i już nastoletnimi 2 dziećmi. Siostra mojej teściowej 15 lat jest od niej młodsza,typ imprezowy i 10 zdań na minutę plus " a nie napijesz sie" itd...
I tak nie wiem czy im wcześniej dać znać i powiedzieć by się przed Szymkiem nie wygadali i mnie nie naciskali na jakieś tam kotlety czy drinka...
Co radzicie bo ona typ Anny Muchy z charakteru i jak zacznie drążyć to się nie odpędzisz
Prywatna z usg 250 zł. Prenatalne teraz chyba 450 zł. Drogo w ciul.U mnie na szczęście mąż i na normalną wizytę może przyjść i na prenatalne i lekarz uprzedził żeby wziąć pendrive'a bo wszystko nagra.
A tak w ogóle dziewczyny ile u was wizyta prywatną i ile prenatalne?
Dziewczyny beda miały uprawnienia to cię dorzucaNiestety nie dostałam zaproszenia ;(
Test z krwi.A co to te Pappa?