reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
To chyba do was od nas poszła:D pochmurno dziś.

Ja przed 40 szwagra uprzedziłam że nie ma tematu, żeby się nie wygadac i nie namawiać mnie na nic bo i tak jestem kierowcą. A I tak na koniec imprezy jeden szwagier wygadal bo już był narąbany jak szpadel 😠

Prywatna z usg 250 zł. Prenatalne teraz chyba 450 zł. Drogo w ciul.

Dziewczyny beda miały uprawnienia to cię dorzuca ;)

Test z krwi.
Sorki, że tu odpowiadam
Mam prośbę, dodajcie mnie też do prywatnego czatu😀

I jeszcze takie pytanie,
miałyście sytuację w poprzednich ciążąch, a może nawet i teraz, że pęcherzyk ciążowy był mniejszy niż 'zazwyczaj' i wszystko skończyło się dobrze? Zaczął rosnąć prawidłowo?

Załączniki

• 20220311_112015.jpg
    20220311_112015.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 51
@kwasnoslodka nie wszystkie dziewczyny jeszcze dostały, dawajcie znać kto jeszcze nie dostał dostępu,a chciałby mieć. Jak zbieralysmy listę to widocznie albo gdzieś umknelo, albo dołączyłaś później, ale to żaden problem, dodamy 😉

Dziewczyny, co proponujecie na kaszel? Bo mnie dziś też wzięło :( polecacie cos? Gardlo nie boli ale czuje jakby mi cos stalo w gardle i tak odktuszam. Nie chce zeby sie rozwinęło... Syrop z cebuli pewnie odpada bo cukier 😥 sa jakies syropki dla kobiet w ciąży?
inhalacje z Zielonej nebudose, świetnie nawilża i łagodzi kaszel 🙂

reklama
Do góry