reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Pytacie o nifty pro, u mnie przeszkodą w wykonaniu badnia jest niestety cena☹️ Najpierw zrobię USG i Pappa i zobaczymy co dalej.
Ale liczę na same dobre wiadomości i że nie będzie potrzebna poszerzona diagnostyka.

reklama
Dzien dobry : Ah jak pieknie dzis u nas, sloneczko swieci, niebie niebieskie az chce sie zyc 😁
Weekend fajny, troche ogarnelismy kolo domku, wczoraj leniwie plus do pracy.
Mecza mnie jednak te mdlosci od tygodnia, nawet kawe pije z musu lub nie pije wcale a ja kawosz z natury i tak mi zle, ze mi nie smakuje 😅
Pisalyscie o dolegliwosciach ciazowych i ewentualnych plciach dzieci. Ja mam dwoch chlopcow i dziewczynke i ciaze przechodzialm tak samo. Nie mialam ani zachcianek jakis szczegolnych ani zadnych konkretnych smakow w zadnej z tych 3 ciaz. Teraz jest masakra. Nie dosc, ze mdlosci doszly, to jeszcze zmeczenie i okropne wzdecia. Niemniej zycze Wam aby kazdej marzenie co do plci sie spelnilo 🥰
Gratluje wizyt i trzymam kciuki za wszystkie, ktore dzis na wizyty ida ☺️
Ja czekam do srody. Mam wizyte z polozna wreszcie. Mam nadzieje, ze mnie na usg wysla i dostane jedno w gratisie 😁

reklama
Mietowa25 koszty ogromniaste! Jednak jestem pelna podziwu, ze pomimo wszystko zawalczyliscie i teraz nosisz pod swoim serduszkiem wyczekana, malenska istotkne 🥰
Moja siostra miala tutaj w Anglii 2 darmowe podejscia ale niestety im sie nie udalo i odpuscili. Mam kilka par w swoim bliskim gronie, ktorzy chcieli by miec dziecko ale cos nie wychodzi wiec raczej odpuszczaja. Szkoda bardzo, bo jesli jest szansa to mysle, ze warto walczyc a Ty jestes tego pieknym przykladem. ☺️

Do góry