reklama
miętowa25
Fanka BB :)
u mnie 12+6 bedzie akurat. Wiec bardzo podobnie idziemy28.03 będę wtedy 13+2
Betty2
Dokładnie... widzą nie raz desperację par (oczywiście nie wszyscy) ...wiec dobrze jak np mąż bardziej realnystrasznie to jest... bo kupe kasy, kupe nerwów a i tak jak sam nie przypilnujesz lekarza to...
Betty2
A ile płaciłaś za procedurę jeśli to nie tajemnica.Mozesz napisać na privstrasznie to jest... bo kupe kasy, kupe nerwów a i tak jak sam nie przypilnujesz lekarza to...
miętowa25
ekhm... kupa kasy... i część jeszcze musimy oddac bo pozyczalismy od rodziny. jestem po 4 stymulacjach i badaniu zarodków... i 1 transferze - ponad 100 tys poszło. Wolałam nie liczyc nawet dokladnie....A ile płaciłaś za procedurę jeśli to nie tajemnica.Mozesz napisać na priv
Dzien dobry : Ah jak pieknie dzis u nas, sloneczko swieci, niebie niebieskie az chce sie zyc
Weekend fajny, troche ogarnelismy kolo domku, wczoraj leniwie plus do pracy.
Mecza mnie jednak te mdlosci od tygodnia, nawet kawe pije z musu lub nie pije wcale a ja kawosz z natury i tak mi zle, ze mi nie smakuje
Pisalyscie o dolegliwosciach ciazowych i ewentualnych plciach dzieci. Ja mam dwoch chlopcow i dziewczynke i ciaze przechodzialm tak samo. Nie mialam ani zachcianek jakis szczegolnych ani zadnych konkretnych smakow w zadnej z tych 3 ciaz. Teraz jest masakra. Nie dosc, ze mdlosci doszly, to jeszcze zmeczenie i okropne wzdecia. Niemniej zycze Wam aby kazdej marzenie co do plci sie spelnilo
Gratluje wizyt i trzymam kciuki za wszystkie, ktore dzis na wizyty ida
Ja czekam do srody. Mam wizyte z polozna wreszcie. Mam nadzieje, ze mnie na usg wysla i dostane jedno w gratisie
Weekend fajny, troche ogarnelismy kolo domku, wczoraj leniwie plus do pracy.
Mecza mnie jednak te mdlosci od tygodnia, nawet kawe pije z musu lub nie pije wcale a ja kawosz z natury i tak mi zle, ze mi nie smakuje
Pisalyscie o dolegliwosciach ciazowych i ewentualnych plciach dzieci. Ja mam dwoch chlopcow i dziewczynke i ciaze przechodzialm tak samo. Nie mialam ani zachcianek jakis szczegolnych ani zadnych konkretnych smakow w zadnej z tych 3 ciaz. Teraz jest masakra. Nie dosc, ze mdlosci doszly, to jeszcze zmeczenie i okropne wzdecia. Niemniej zycze Wam aby kazdej marzenie co do plci sie spelnilo
Gratluje wizyt i trzymam kciuki za wszystkie, ktore dzis na wizyty ida
Ja czekam do srody. Mam wizyte z polozna wreszcie. Mam nadzieje, ze mnie na usg wysla i dostane jedno w gratisie
Betty2
Dzięki za odpowiedź.ekhm... kupa kasy... i część jeszcze musimy oddac bo pozyczalismy od rodziny. jestem po 4 stymulacjach i badaniu zarodków... i 1 transferze - ponad 100 tys poszło. Wolałam nie liczyc nawet dokladnie....
Paatrycja
10+4, więc prenatalne będą w 11+4W którym tygodniu jesteś, że już za tydzień masz prenatalne??
miętowa25
privDzięki za odpowiedź.
reklama
Mietowa25 koszty ogromniaste! Jednak jestem pelna podziwu, ze pomimo wszystko zawalczyliscie i teraz nosisz pod swoim serduszkiem wyczekana, malenska istotkne
Moja siostra miala tutaj w Anglii 2 darmowe podejscia ale niestety im sie nie udalo i odpuscili. Mam kilka par w swoim bliskim gronie, ktorzy chcieli by miec dziecko ale cos nie wychodzi wiec raczej odpuszczaja. Szkoda bardzo, bo jesli jest szansa to mysle, ze warto walczyc a Ty jestes tego pieknym przykladem.
Moja siostra miala tutaj w Anglii 2 darmowe podejscia ale niestety im sie nie udalo i odpuscili. Mam kilka par w swoim bliskim gronie, ktorzy chcieli by miec dziecko ale cos nie wychodzi wiec raczej odpuszczaja. Szkoda bardzo, bo jesli jest szansa to mysle, ze warto walczyc a Ty jestes tego pieknym przykladem.