Betty2
Fanka BB :)
Ładnie napisanenie mam przeczucia, mam tylko nadzieje
Mam tak samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładnie napisanenie mam przeczucia, mam tylko nadzieje
zaparcia w ciazy są od wysokiego poziomu progesteronu. Wiec trzeba dbac o duze ilości błonnika w diecie i te sliwki o których piszą dziewczyny.Jak ja wam współczuję mdłości i rzygania... W tej ciąży nic takiego nie mam. Za to mam zaparcia... Muszę zacząć uważać na to co jem...
Właśnie ciekawi mnie to, bo ja nie mam zaparc..mam nadzieje ze to nie reguła z tym. Ogólnie jem dużo blonnika, moze dlatego u mnie nie ma zaparc ale mnie częściej goni do kibelka za to niż kiedykolwiek.. Jak tak czytam o tych zaparciach to ciagle mysle czy moj przypadek nie jest jakimś sygnałem ze cos nie tak jest. Ogolnie miewalam zaparcia ale w ciąży wlasnie mi sie zmieniło na odwrót..zaparcia w ciazy są od wysokiego poziomu progesteronu. Wiec trzeba dbac o duze ilości błonnika w diecie i te sliwki o których piszą dziewczyny.
Właśnie ciekawi mnie to, bo ja nie mam zaparc..mam nadzieje ze to nie reguła z tym. Ogólnie jem dużo blonnika, moze dlatego u mnie nie ma zaparc ale mnie częściej goni do kibelka za to niż kiedykolwiek.. Jak tak czytam o tych zaparciach to ciagle mysle czy moj przypadek nie jest jakimś sygnałem ze cos nie tak jest. Ogolnie miewalam zaparcia ale w ciąży wlasnie mi sie zmieniło na odwrót..
Nie jest reguła. Ja znam mnóstwo młodych mam i chyba tylko ja miałam i mam zaparcia nieziemskieWłaśnie ciekawi mnie to, bo ja nie mam zaparc..mam nadzieje ze to nie reguła z tym. Ogólnie jem dużo blonnika, moze dlatego u mnie nie ma zaparc ale mnie częściej goni do kibelka za to niż kiedykolwiek.. Jak tak czytam o tych zaparciach to ciagle mysle czy moj przypadek nie jest jakimś sygnałem ze cos nie tak jest. Ogolnie miewalam zaparcia ale w ciąży wlasnie mi sie zmieniło na odwrót..
Właśnie ciekawi mnie to, bo ja nie mam zaparc..mam nadzieje ze to nie reguła z tym. Ogólnie jem dużo blonnika, moze dlatego u mnie nie ma zaparc ale mnie częściej goni do kibelka za to niż kiedykolwiek.. Jak tak czytam o tych zaparciach to ciagle mysle czy moj przypadek nie jest jakimś sygnałem ze cos nie tak jest. Ogolnie miewalam zaparcia ale w ciąży wlasnie mi sie zmieniło na odwrót..