reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
a ja mam dziś taaaaaak straszne mdłości z bólem głowy, że masakra...
A od kilku dni było lepiej.

A co do płci to wszyscy mają przeczucia na dziewczynkę, ciąża zupełnie inna niż z synem, też mam poczucie, że będzie córka, także znając życie... chłopak jak nic:D
W piątek nifty, także za niecałe 2 tygodnie będę tę płeć znać ;)

a ja mam dziś taaaaaak straszne mdłości z bólem głowy, że masakra...
A od kilku dni było lepiej.

A co do płci to wszyscy mają przeczucia na dziewczynkę, ciąża zupełnie inna niż z synem, też mam poczucie, że będzie córka, także znając życie... chłopak jak nic:D
W piątek nifty, także za niecałe 2 tygodnie będę tę płeć znać ;)
mamy ten sam schemat ale wierze ze jednak córcia 😅

ale najważniejsze żeby było zdrowe ☺️

Dziewczyny, moje przeziębienie dzisiaj już widzę idzie w niepamięć. W środę mam badania przed pappa i inne zlecone (morfologia, toxo, igg itp) czy infekcja jakkolwiek na to wpłynie? Zrobić później?

Dziewczyny, moje przeziębienie dzisiaj już widzę idzie w niepamięć. W środę mam badania przed pappa i inne zlecone (morfologia, toxo, igg itp) czy infekcja jakkolwiek na to wpłynie? Zrobić później?
Ja miałam robiona morfologię po przeziębieniu i słaba wyszła. To raczej wina i infekcji

Powiesz ginowi, że byłaś chora i najwyżej powie, czy trzeba powtórzyć

reklama
Właśnie ciekawi mnie to, bo ja nie mam zaparc..mam nadzieje ze to nie reguła z tym. Ogólnie jem dużo blonnika, moze dlatego u mnie nie ma zaparc ale mnie częściej goni do kibelka za to niż kiedykolwiek.. Jak tak czytam o tych zaparciach to ciagle mysle czy moj przypadek nie jest jakimś sygnałem ze cos nie tak jest. Ogolnie miewalam zaparcia ale w ciąży wlasnie mi sie zmieniło na odwrót..
witam w klubie. Poki co nie mam zaparcia w druga strone raczej.. ja ciągle na lekach z progesteronem i jak mialam 50 to myslalam ze zaraz zaczna sie zaparcia ale nie... wiec oby tak nam zostało 🙂🙂

Do góry