Sajfik
Fanka BB :)
O, tak tak! Czuje ciut wyraźniej zapachy ale nie przeszkadzają miMam tak samo jak Ty. Do tego nie mam wyczulonego zapachu o czym też cały czas słyszę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, tak tak! Czuje ciut wyraźniej zapachy ale nie przeszkadzają miMam tak samo jak Ty. Do tego nie mam wyczulonego zapachu o czym też cały czas słyszę.
mamy ten sam schemat ale wierze ze jednak córciaa ja mam dziś taaaaaak straszne mdłości z bólem głowy, że masakra...
A od kilku dni było lepiej.
A co do płci to wszyscy mają przeczucia na dziewczynkę, ciąża zupełnie inna niż z synem, też mam poczucie, że będzie córka, także znając życie... chłopak jak nic
W piątek nifty, także za niecałe 2 tygodnie będę tę płeć znać
a pewnie, że tak Ale skoro przy okazji nifty mogę się dowiedzieć z praktycznie całkowitą pewnością to planuję z tego skorzystać.mamy ten sam schemat ale wierze ze jednak córcia
ale najważniejsze żeby było zdrowe
Niestety ale na morfologie infekcja ma na pewno wpływ wiem po sobie i dzieciachDziewczyny, moje przeziębienie dzisiaj już widzę idzie w niepamięć. W środę mam badania przed pappa i inne zlecone (morfologia, toxo, igg itp) czy infekcja jakkolwiek na to wpłynie? Zrobić później?
ciekawa jestem do kiedy to może mieć wpływ na morfologięNiestety ale na morfologie infekcja ma na pewno wpływ wiem po sobie i dzieciach
Ja miałam robiona morfologię po przeziębieniu i słaba wyszła. To raczej wina i infekcjiDziewczyny, moje przeziębienie dzisiaj już widzę idzie w niepamięć. W środę mam badania przed pappa i inne zlecone (morfologia, toxo, igg itp) czy infekcja jakkolwiek na to wpłynie? Zrobić później?
witam w klubie. Poki co nie mam zaparcia w druga strone raczej.. ja ciągle na lekach z progesteronem i jak mialam 50 to myslalam ze zaraz zaczna sie zaparcia ale nie... wiec oby tak nam zostałoWłaśnie ciekawi mnie to, bo ja nie mam zaparc..mam nadzieje ze to nie reguła z tym. Ogólnie jem dużo blonnika, moze dlatego u mnie nie ma zaparc ale mnie częściej goni do kibelka za to niż kiedykolwiek.. Jak tak czytam o tych zaparciach to ciagle mysle czy moj przypadek nie jest jakimś sygnałem ze cos nie tak jest. Ogolnie miewalam zaparcia ale w ciąży wlasnie mi sie zmieniło na odwrót..