Ja również nie mam przeczucia ale mam nadzieję, że teraz będzie ChłopczykŁadnie napisane
Mam tak samo
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, mało mnie tu ale ledwo daje radę... Czy któraś z was korzystała z kroplówek w ciąży? Czy można załatwić sobie pielęgniarkę na NFZ, która przyjdzie i mi podepnie wenfla
Według mnie jeżeli jest bardzo źle to powinnaś albo zgłosić się do szpitala położniczego, albo przynajmniej do swojego lekarza. Być może cierpisz na niepowściągliwe wymioty ciężarnych, a wtedy potrzebujesz kompleksowego leczenia
Oliwia088
o jeny, a ile córeczka ma lat?Ja nie gotuje 2 razy bo tak lubię gotować Młoda poprostu je tylko 3 rodzaje obiadu, a że mi się to nie uśmiecha.... niestety u nas to gruba akcja, jestesmy po rocznej kuracji lekami dla anorektyków, zachamowal wzrost i rozwój fizyczny. Ogólnie to ma wiele alergii i wszystkie choróbska łapie w locie (taki typ genetyczny, rude włosy, niebieskie oczy, biała skóra ) . Właśnie leży od rana i wymiotuje żółcią bo już niczym innym nie może. To niestety już 2 jelitowka w ciągu miesiąca i obawiam się, ze tym razem nie obejdzie się bez szpitala i kroplówki (większość jelitowek kończymy na kroplowce). Nie wiem jak to ogarnąć bo syn w domu, pracować ktoś musi a ja chyba nie dam rady przerzucać 25kilogramow... dobrze, że dziś niedziela to mąż ją targa do kibelka...
A taka piękna pogoda! Zaplanowaliśmy rowery, spacery, zdjęcia...
Trzymajcie się dzielnie
mrsmiki_94
ja myśle, ze powinnaś się zgłosić na oddział położniczy. Odwodnisz sięwenflon... Ja już nie daje rady potrzebuje jakiegoś jedzenia i dobrego nawodnienia.
INKA1990
Na NFZ to nie wiem, pewnie nie. Ale w większych miastach można sobie zamówić taką usługę do domu prywatnie.Hej dziewczyny, mało mnie tu ale ledwo daje radę... Czy któraś z was korzystała z kroplówek w ciąży? Czy można załatwić sobie pielęgniarkę na NFZ, która przyjdzie i mi podepnie wenfla
Jeśli jest naprawdę tak źle to tak jak olka11135 pisała, zgłoś się do szpitala. Po co masz się męczyć.
Byłam w podobnej sytuacji, myślałam, że będę musiała zgłosić się do szpitala, ale po dwóch tyg wymiotów wkoncu zdarzają się dni gdzie mogę normalnie zjeść-pisze to żeby Cię pocieszyć. Ale tak jak dziewczyny wyżej pisały, jeżeli uważasz że to już ponad Twoje siły to idź do szpitala i się nawet nie zastanawiaj.wenflon... Ja już nie daje rady potrzebuje jakiegoś jedzenia i dobrego nawodnienia.
reklama
o tak kochana…. Ja odliczam od środy do środy teraz, im bliżej 12tc tym mniej strachu…. W teoriiNo i niedziela za nami, kolejny tydzień przed....Niech szybko leci bo ja już do tego 21.03 mam biedę doczekać.