reklama
Oliwia088
Fanka BB :)
moja córka chodzi do żłobka, a we wrześniu idzie do przeszkolą. Ja póki co jeszcze pracuje, ale na l4 będę miała raj jak będą ja odprowadzała i do 16.00 będę miała czas dla siebieCzyli właśnie jestem na tym etapie co Ty z dwulatkiem... masakra
Tinulka
Moderator
Hej dziewczyny. U mnie dziś 10+5 i od kilkunastu dni mdłości mi odpuszczaj więc czuję się jak młoda bogini piersi znów tkliwe więc jestem spokojniejsza.
Ale w tej ciszy ciągnie mnie do nabiału. I odkryłam że nie mogę jeść cebuli mam po niej okropne gazy... A tak lubię smaku cebuli...
U mnie dziś tradycyjnie rosołek
Dziś czuję się bardzo dobrze, więc mam dzień gospodarczy. Ogarniam jak mogę najwięcej bo nie wiadomo kiedy takie dzień się powtórzy.
Ale w tej ciszy ciągnie mnie do nabiału. I odkryłam że nie mogę jeść cebuli mam po niej okropne gazy... A tak lubię smaku cebuli...
U mnie dziś tradycyjnie rosołek
Dziś czuję się bardzo dobrze, więc mam dzień gospodarczy. Ogarniam jak mogę najwięcej bo nie wiadomo kiedy takie dzień się powtórzy.
Tojestemja
Dziewczyny, jak czytam niektóre z Was że tak starcie się zdrowo jeść, warzywa itp, a ja mi tylko wchodzi kanapka ser żółty i biała, świeża bułeczka. Po warzywach świeżych mam takie wzdęcia, zaparcia. Jedynie jeszcze jogurt naturalny z owocami. Reszta mi nie wchodzi. A najgorsze że odebrałam wyniki badań i mam lekko za niskie erytrocyty. A u Was jak morfologia?
Moja tez do zlobka ale póki co więcej jest w domu niż w żłobku co chwila jakiś katar kaszel a Pani pielęgniarka jest tak upierdliwa że każda wizyta w żłobku i spotkanie ja na korytarzu to ciśnienie odrazu skacze.. posyłam Małą zdrową i przychodzą jakieś chore dzieci które nie mają zwracanej uwagi tzn ich rodzice i zarażają innych. Póki byłam z nia w domu to nic Jej nigdy nie było a teraz ciągle. Przez ten covid każdy katar to zaraz patrzą na dziecko jak na nosiciela.
Jaka ja jestem ciekawa czy to oznacza ze rzeczywiście może być inna płeć dziecka skoro inaczej przeżywam ta ciąże w porównaniu do dwóch poprzednich
O cebuli nie mogę myśleć, a co dopiero jeść.
Mięso jest totalnie fuuuu, ogólnie wszystko co tluste odpada, wiec topiony ser tez nie wchodzi, masło nie wchodzi ….
Żyje na pieczywie i owocach.
W ciążach z chłopakami mogłam zajadać się mięsem, miałam straszne parcie na kurczaka, grillowane mięso, schabowe….
Teraz wszystko to sprawia ze mi baaardzo złe w brzuch.
O cebuli nie mogę myśleć, a co dopiero jeść.
Mięso jest totalnie fuuuu, ogólnie wszystko co tluste odpada, wiec topiony ser tez nie wchodzi, masło nie wchodzi ….
Żyje na pieczywie i owocach.
W ciążach z chłopakami mogłam zajadać się mięsem, miałam straszne parcie na kurczaka, grillowane mięso, schabowe….
Teraz wszystko to sprawia ze mi baaardzo złe w brzuch.
mrsmiki_94
Ja jem wszystko oprócz kawy.. i warzywa i owocki.. wszystko wchodzi. Aż za dobrze. Białego pieczywa nigdy nie lubiłam. Mało owoców jem.. ale słodkości wchodzą jak ta lala…
Tojestemja
o mnie to samo. Wędlina, mięso sam zapach Ble. Nawet jak mamy kotki i mąż daje im puszki mięsne to każe mu zamykac drzwi i psiukać odświeżaczem bo tak mi śmierdziJa w ogóle nie mogę w wędlinę żadne mięso bo mnie odrzuca. Póki co tylko almette i pomidor i tak już z dwa tygodnie
reklama
Tojestemja
o tak słodycze, to jeszcze mogę jeść, ale tylko rano. Po południu mdli mnie od nich.Ja jem wszystko oprócz kawy.. i warzywa i owocki.. wszystko wchodzi. Aż za dobrze. Białego pieczywa nigdy nie lubiłam. Mało owoców jem.. ale słodkości wchodzą jak ta lala…