reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Mi się bardzo podoba Aleksander, ale nie Olek właśnie, a wiem że będą wołać Olek wiec odpada.
Chłopcu damy Szymon lub Nikodem (bardziej Szymon 🤣) a dziewczynce chyba Kornelia 😉
Czuje, że będzie córeczka ale moje przeczucia często są mylne 🤣.
W domu mamy Czarusia 😀
Szymon ♡ ...No nie będę obiektywna ;)

Trudy dnia pokonane. Jednak jak więcej aktywnie to i w ogóle ostatnim czasem spojenie łonowe czy podbrzusze czuję. Po wizycie w toalecie na siku ulga ale podbrzusze jakby nagle puste. Moze za mało chodzę do wc ;)

Tak myślę nie wiem czemu nad tym imieniem Iga ale jakby się mi podobało Jadwiga to bym po całości dała, a nie imię powstałe że skrótu.
Z resztą teraz to do wyboru do koloru bo Magda to nie Magdalena tylko 2 inne imiona..pomijając Lenę ;) bo i na nią był kiedyś bum.
O i Julia też fajna.....ale Jula Jula...albo Julka hmmmm...Nie gra mi.
...Poza tym Julia delikatna a nie do każdego dziecka to pasuje..U Sz w klasie taka Julka akuratna,że do romantyzmu daleko ;)
Ale nic....bedzie chłopak.Mówie wam ;)

Ja mam Aleksandra ale zawsze chorowałam na Kosmę, tylko tatuś był nieugięty ;) prababcia mówi do niego "Oleś" i to mnie tak denerwuje... a na codzień to faktycznie zawsze wychodzi Olek.
A zdjęcie 3d?! Meeega!

Patrzyliście na kalendarz chiński ?
Weszłam z ciekawości i wychodzi chłopak
Nie patrzylam ale zaciekawilyscie mnie i widze mi wychodzi chłopak 🤷‍♀️ Aczkolwiek nie jestem pewna daty poczęcia... Albo 31 styczeń albo 1 luty... Wiec luty to juz dziewczynka. Malo mi wyjaśniło to😅 ale czuje chyba dziewczynkę. Mężowi sie snila corka zanim sie dowiedzieliśmy ze wogole w ciąży jestem i mi tez snila sie córka zanim dowiedzialam sie o ciąży. Więc ciekawa jestem kto ma racje 😅

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymaj sie cieplutko ❤️🥺 moze to jakas żyłka pękła, póki nie ma duzych ilości ze skrzepami bądź spokojna, czasem tak byww i dzidziusie sa bezpieczne 😘
wiem, moja dwójka przetrwała pomimo silnych krwawień. Ale tak się cieszyłam ze w końcu jakaś ciąża która przebiega normalnie względnie…..

Do góry