reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Trzymaj się kochana. Ale mówiłaś że w poprzednich ciążach też tak miałaś i wszystko dobrze się kończyło, więc teraz też będzie dobrze. Musi być.
Trzymam kciuki 🤞
za każdym razem była niedomoga lutealna…
Teraz jestem na 2x 400mg progesteronu, spodziewałam się ze to wystarczy …. Boje się.

reklama
wiem, moja dwójka przetrwała pomimo silnych krwawień. Ale tak się cieszyłam ze w końcu jakaś ciąża która przebiega normalnie względnie…..
Bedzie dobrze kochana, zobaczysz ❤️ pewnie masz taki organizm, skoro poprzednia dwojka przetrwała to i teraz nie masz sie co martwić. Trzymam kciuki za Was🤞

u mojego syna był w przedszkolu Aleksander i mama zwróciła uwagę w przedszkolu że to nie żaden Olek, a Aleksander i wszyscy w przedszkolu łącznie z dziećmi wolały do niego Aleksander [emoji846]

U nas jest Grzegorz i Ignacy. Na tą chwile nie mamy imienia ani dla trzeciego chłopca, ani dla dziewczynki. Czekamy na rozwój sytuacji i będziemy myśleć [emoji6]
Ja mam Aleksandra i też twierdzę że Olek to nie zdrobnienie od Aleksandra, prędzej od Olgierda, Olafa itp., my skracamy do Aleks/y , bo tu na szczęście nikt nie zna skrótu Olek [emoji23],
Babcia była tylko uparta na Olusia to w końcu po naszych uwagach woła Aluś [emoji28]

Trudy dnia pokonane. Jednak jak więcej aktywnie to i w ogóle ostatnim czasem spojenie łonowe czy podbrzusze czuję. Po wizycie w toalecie na siku ulga ale podbrzusze jakby nagle puste. Moze za mało chodzę do wc ;)

Tak myślę nie wiem czemu nad tym imieniem Iga ale jakby się mi podobało Jadwiga to bym po całości dała, a nie imię powstałe że skrótu.
Z resztą teraz to do wyboru do koloru bo Magda to nie Magdalena tylko 2 inne imiona..pomijając Lenę ;) bo i na nią był kiedyś bum.
O i Julia też fajna.....ale Jula Jula...albo Julka hmmmm...Nie gra mi.
...Poza tym Julia delikatna a nie do każdego dziecka to pasuje..U Sz w klasie taka Julka akuratna,że do romantyzmu daleko ;)
Ale nic....bedzie chłopak.Mówie wam ;)
Jadwiga to Jadwiga a Jagoda to Jagoda

Trzymaj się kochana mocno, a my trzymamy kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️, może to tylko krwawienie w terminie okresu ??
Na szpital nie możesz podjechać ?
właśnie na szpital dzwoniłam i tam usg dopiero na jutro 13:15.
Z marszu jakbym pojechała z czymś takim to nawet nie wiadomo czy by usg zrobili…. I kiedy w ogóle by nas przyjęli.
Raz pojechałam tak z marszu podczas plamien to po 2 h czekania wyszłam z recepta na leki przeciwbólowe, bez badania, bez usg .

Zaczyna mnie bolec jak na okres dziewczyny …..

reklama
Do góry