reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ciaza zywa, 2,5 cm człowieka 😍
Mam się oszczędzać z racji, że łożysko jest bardzo nisko.
Za 3 tyg prenatalne 😊

Załączniki

• 20220307_124101.jpg
    20220307_124101.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 63
My w domu mamy Stasia, jeśli będzie dziewczynka to Hania, ale wolałabym chłopca podoba mi się Ignaś przy wyborze imienia dla młodego braliśmy pod uwagę też Antka, więc może, nie mówię nie.
Jak będziemy znali płeć to zrobimy tak jak przy pierwszym, wydrukuję cały kalendarz imion, i będziemy zaznaczać co nam się podoba, a później wybierzemy z tych, które nam się będę powtarzać. Tylko teraz jest jeszcze jedna mała osoba, która będzie chciała coś dorzucić, myślę, że będą to imiona ulubionych kolegów z przedszkola 🙂

Z tymi imionami jest kosmos. Nam bardzo zależało na tym, żebyśmy wszyscy mieli takie same inicjały, więc wybór imienia był ograniczony. Nie chcieliśmy żeby córka kiedyś była w klasie kolejna Marysia, więc postawiliśmy na baaaardzo rzadkie imię. Dla chłopca byliśmy pewni imienia, ale dla drugiej dziewczynki będzie mega problem żeby wybrać jakieś. Chcieliśmy też coś nietuzinkowego żeby pasowało do imienia córki 🤷🏻‍♀️ będzie ciężko, chociaż mam kilka typów, które mąż w pierwszej ciąży odrzucil 😊 a ostateczny wybor damy chyba córce

reklama
Do góry