reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

właśnie na szpital dzwoniłam i tam usg dopiero na jutro 13:15.
Z marszu jakbym pojechała z czymś takim to nawet nie wiadomo czy by usg zrobili…. I kiedy w ogóle by nas przyjęli.
Raz pojechałam tak z marszu podczas plamien to po 2 h czekania wyszłam z recepta na leki przeciwbólowe, bez badania, bez usg .

Zaczyna mnie bolec jak na okres dziewczyny …..
Cholera, ztego co wiem jak znajome z krwawieniem czy plamieniem jechały to z marszu na usg i badania hormonów robili ehhh, a w przychodni gdzieś do ginka w okolicy może?

reklama
Z marszu jakbym pojechała z czymś takim to nawet nie wiadomo czy by usg zrobili…. I kiedy w ogóle by nas przyjęli.
Raz pojechałam tak z marszu podczas plamien to po 2 h czekania wyszłam z recepta na leki przeciwbólowe, bez badania, bez usg .

Będzie wszystko dobrze, trzymamy mocno kciuki. Nawet jak zgłosisz że masz bardzo silne bóle to nie ma szans na usg?

Kochana, a ten bol jak na okres to nie z nerwow dodatkowo??

nie mam pojęcia, biegunkę tez dostałam, gdzie z rana miałam zatwardzenie, cholera wie czy kolejny symptom na poronienie czy nerwy ….
Bardzo możliwe że z nerwów. Trzymam mocno kciuki!
Też się czasem zastanawiam jak to jest ze jedne kobiety robią wszystko w ciąży a czasem nawet trzeba wywoływać poród a ja już o trzecia się boję bo szyjka niedomaga :(

reklama
Bardzo możliwe że z nerwów. Trzymam mocno kciuki!
Też się czasem zastanawiam jak to jest ze jedne kobiety robią wszystko w ciąży a czasem nawet trzeba wywoływać poród a ja już o trzecia się boję bo szyjka niedomaga :(
Ja z samego czytania mam słabo
Trzymaj się Diana .....spokoju
Zadzwoń niech mąż wraca z roboty...

Do góry