reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Jakie niesamowite zdjęcie! 3d? Czy jakaś w ogóle kosmiczna technologia?
chyba 3d, z emocji to nawet nie spytałam, ale mój ginekolog uwielbia patrzeć na takie maluszki zawsze wszystko dokładnie opowiada (a tu jest kręgosłup,tu wątroba itd.), widać że lubi to co robi, normalnie na tej wizycie takich zdjęć nie miałam w pierwszej ciąży, ale teraz powiedział że takie ładne maleństwo że on musi to uwiecznić na zdjęciu [emoji846]

reklama
i dowiedziałam się bardzo ciekawej rzeczy, witaminy które biore mogą powodować że mam gorsze mdłości [emoji2358]
a jakie?
Ja np od lat na diecie wegańskiej jeśli muszę wziąć jakieś leki w żelatynie to momentalnie mam mdlości (nawet nie wiecie jak trudno o wegańskie witaminy dla ciężarnych)

a jakie?
Ja np od lat na diecie wegańskiej jeśli muszę wziąć jakieś leki w żelatynie to momentalnie mam mdlości (nawet nie wiecie jak trudno o wegańskie witaminy dla ciężarnych)
omnibionta pronatal
teraz przepisał mi natalben supra, są niby jakiejś nowej generacji i mnie ciężkie dla żołądka (mieszkam w Belgi)

reklama
Wróciłam z wizyty, wszystko w jak najlepszym porządku 😁 serce bije, są dwie rączki i dwie nóżki i nawet już wszystkie paluszki u rąk są, 2,1cm szczęścia😁 termin 12/10
następna wizyta 11/04, jak ja tyle wytrzymam 😬
aaaale piękne zdjęcie 😍😍😍 mega mega mega 😍😍 wyobrażacie to sobie jak te nasze kurczaczki szybko się teraz rozwijają ?
Każdy dzień to mały cud tworzenia 🥰
A to wszystko w bezpiecznym ukryciu naszych ciał ;) małe, cudowne kochane pasożyty 😅😂😍🥰🥰🥰

Do góry