Dzien dobry !
U nas dzisiaj kolejny pochmurny dzien ( a to ci nowina, nie
? ), Nocka w plecy, od 1;30 do 5;00 spac nie moglam, znalezc sobie miejsca nie moglam, a to w nocki niewygodnie, a to cos zaklulo, a to siku sie zachcialo, a to za goraco, za zimno itd itp i o 5 udalo mi sie zasnac to sie maly zaczal krecic do 6;30 -_-
Takze dzisiaj jak nic bedzie wlaczony autopilot.
Tyle dobrego, ze maz przed pojechaniem do pracy musial zrobic lekkie zakupy, wrocil do domu o 8;00 zeby mi podrzucic eklera, i sie zlitowal i zostal az to momentu zawozenia mlodego do szkoly, wiec nie musialam szykowac malego i sie szlajac w moim obecnym stanie niewyspania do szkoly mlodego i z powrotem.
Eklera zjadlam- moooocno karmelowy, moooocno teraz zaluje ze go zjadlam -_-
U mnie wszyscy poki co zdrowi, na szczescie, zadnych zasmarkan, zakaszlen czy goraczek.
Przy moim usg nikt nie okreslal dokladnie wieku ciazy, potwierdzili tylko ze wg wielkosci jest 6tc , a wg apek bylo 6+0 lub 6+2, wiec w teorii sie zgadzalo
Plamien nie ma, krwawien nie ma, objawy ciazowe pelna geba sa.
Takze staram sie wrzucic na luz.
Co do imion- Ja raczej bede jedna z tych kontrowersyjnych mamusiek, na ktore to reszta mowi " jak mozna dziecko skrzywdzic takim imieniem!"
Moj starszy syn to Aleksander Jerzy
Mlodszy syn to Thorin Daniel
Jesli bede miala znowu syna to mocno zstanawiam sie nad imieniem Geralt.
Jesli bedzie corka to juz jakis czas temu uzgodnilismy z mezem ze bedzie Lilly Hope.
Takze tak