reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

A mną od trzech dni tak mdłości poniewierają że ohoho [emoji30], jak w poprzednich ciążach miałam nadwrażliwości na silne zapachy tak teraz zjem niedobrze ,nie zjem też nie dobrze, z muszlą też się już witałam po wodzie, jedynie co na razie w miarę mi wchodzie bez większych sensacji to słodycze wszelkiego rodzaju [emoji2962]

reklama
Marta 2432 masz racje nowy tydzień i nowe wieści pewnie pozytywne będą 👋
Magdalenams dzięki za rady muszę wypróbować🌸
Lenka 92 Gratuluje 1 ciąży napisz ile masz lat ? Powodzenia ❤️
Marta daj znać i koniecznie fotki który to już tydzień ;)
Safik czemu szykujesz się na najgorsze?

Dziewczyny widzę że każdemu prawie doskwiera ból cycków także witam w klubie 🙈
U nas w domu syn zawalone górne drogi oddechowe przeszło na mnie i na córkę siedzimy ogilani eh… a w szkole u mojego syna przyjęto 60 osób z Ukrainy w następnej szkole obok 50 napływ ludzi jest tak bardzo duży nie spodziewałam się w tak małym miejsce jak moje będą uchodźcy biedni ludzie wczoraj mnie taki stres ogarnął że masakra i szykowałam z córka kołdry poduszki pościele dla nich tam są małe dzieci szok ludzie u nas bardzo pomagają biorą obcych ludzi na chate szok poprostu. My pomagamy jak możemy nie mogę tego przeżyć jak muszą cierpieć rozłąkę z bliskimi i wogule …musiałam się wygadać sorki …

reklama
Do góry