reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
A ja z objawami ale to mi dobrze robi na świadomość ciąży 🥴
Wczoraj 3 pralki poszły,ręce mnie bolą ale jest trochę odrobione

Współczuję bólu migdałów, mnie katar rano budzi

Ja w 1 ciąży ładnie 13 kg na plusie...Teraz niestety z większego levelu niż wtedy przed ciążą startuję :( także mam to na uwadze

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.
U mnie od rana ciezko, mniejsze diablatko moje mialo bardzo kiepska nocke - od 3ciej placz, ja od 5tej w sumie nie spie.....
Teraz tez ma humorki nieciekawe, ale ani temperatury, ani nic, moze jaki skok rozwojowy ech....
JA tez jakies dziwne, meczace sny, a jak budzilam sie, zeby uspokoic malego to caly czas klul mnie lewy jajnik.
Wstalam jak zombie o 7;00, mdlosci ledwo oczy otworzylam...
Nic nie moge przelknac, tyle co sok bananowy po lyczku pije.

To ja chyba najwięcej z Was przytyłam i w jednej i w drugiej ciąży🤭🤣 aż strach mówić... W pierwszej 20kg a w drugiej 30kg🙈🙈 śmiali się ze mnie ze wszystko w brzuch poszło w obu ciążach, bo miałam ogromny brzuch.. Sporo zeszło przy porodach, ale żeby wrócić do mojej wagi to po 1,5 roku mi zajmowało.. Strach pomyśleć co teraz będzie 🙈

A ja jak na rasowego mola książkowego przystało leżę pod kocykiem, z książką w ręku. Obiecałam sobie przeczytać cała sage Wiedźmina, i tak oto pierwszy tom już za mną. Za chwilę biorę się za koleiny 😉

Wczoraj po wizycie byłam na zakupach. Wiosna się zbliża a córka nie miała ani kurtki ani butów, więc zrobiłam rajd po sklepach w poszukiwaniu wymarzonej fioletowej kurtki. I powiem że się udało. Mamy fioletowa kurteczkę, do tego dwie pary butów, legginsy i bluzeczkę z kotkami.
Przy okazji kupiłam mężowi dwie koszulki i czapkę z daszkiem i spodnie. Wydałam wczoraj kupę kasy, a sobie jak zwykle nic nie kupiłam🤦
Ale te zakupy tak mnie zmęczyły że dziś odpoczywam ile wlezie 😉

To ja chyba najwięcej z Was przytyłam i w jednej i w drugiej ciąży🤭🤣 aż strach mówić... W pierwszej 20kg a w drugiej 30kg🙈🙈 śmiali się ze mnie ze wszystko w brzuch poszło w obu ciążach, bo miałam ogromny brzuch.. Sporo zeszło przy porodach, ale żeby wrócić do mojej wagi to po 1,5 roku mi zajmowało.. Strach pomyśleć co teraz będzie 🙈
Kochana ja też byłam na plusie 30 kg i wszystko poszło w brzuch i cycki. Normalne jak stałam tyłem nie było nic widać ale jak ktoś zaszedł mnie z przodu do robił wielkie oczy. Brzuchol jak na bliźniaki co najmniej a bistu nie powstydziłaby się Pamela Anderson 🤣

reklama
przykro mi, ale musisz podzielić się pierwszym miejscem za nadprogramowe kilogramy 😅 na liczniku 27 kg było 🙄 po porodzie zrzuciłam polowe i reszta mi została.. wiec super będę miała wagę wyjściowa 🤦🏽‍♀️

Do góry