reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny termin 31.10.22 To początek nadzieji … za sobą mam sporo obciążony wywiad ;( ale Warto wspomnieć o 2 dzieci 5/13lat i teraz obecnie nie planowane … Mam endometriozę … w bliźnie po 3 cc dostałam leki na podtrzymanie ciąży i trzeba czekać na pojawienie się zarodka eh… chyba wiecie jak wpływa na was czas … Witam się z wami skromnie ;) Jest tutaj ktoś z woj. Zach.Pomorskiego np. Szczecin i okolice?

Dziewczyny pytanie w piątek byłam na becie i wyszła 188,7 wczoraj po ponad 100h wyszła 775,4 czy to nie jest za mały przyrost ? Tzn wg kalkulator podaje że jest w normie ale pamiętam że w poprzedniej ciąży beta w podobnym terminie wynosiła 2500 i tak teraz myślę 🙂

Ja niestety wiem że muszę się mocno pilnować bo predyspozycje to do wagi mam.... 🙈 w pierwszej ciąży przytyłam 30kg.... w drugiej 8kg.. ale to już mega się pilnowałam
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 14,5kg ale przy porodzie zeszło mi prawie 10kg więc później to już była tylko kosmetyka☺
A teraz jak będzie...? Mam nadzieję ze nie dobije do 20 kg bo jestem dość niska i wyglądałabym jak taka mała kuleczka🤣

Ja niestety wiem że muszę się mocno pilnować bo predyspozycje to do wagi mam.... 🙈 w pierwszej ciąży przytyłam 30kg.... w drugiej 8kg.. ale to już mega się pilnowałam
A co to znaczy że się pilnowałas, tylko zdrowa żywność i żadnych słodyczy nic macznego i smażonego czy zwyczajnie jadłaś wszystko ale w takich normalnych ilościach i bez podjadania?

Dziewczyny pytanie w piątek byłam na becie i wyszła 188,7 wczoraj po ponad 100h wyszła 775,4 czy to nie jest za mały przyrost ? Tzn wg kalkulator podaje że jest w normie ale pamiętam że w poprzedniej ciąży beta w podobnym terminie wynosiła 2500 i tak teraz myślę 🙂
Przyrost prawidłowy 😉

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 11 kg nie pilnowałam się, teraz miałam 10 kg przed ciążą mniej niż poprzednio, ale już mam dzisiaj +3 kg także słabo to widzę 🙄

reklama
Do góry