reklama
miętowa25
Fanka BB :)
ja te schudlam.... a durna czekam żeby przytyćCo do wagi to nie mam w domu ale przez ostatnie dni raczej schudłam niż przybrałam
Dzien dobry.
U mnie od rana ciezko, mniejsze diablatko moje mialo bardzo kiepska nocke - od 3ciej placz, ja od 5tej w sumie nie spie.....
Teraz tez ma humorki nieciekawe, ale ani temperatury, ani nic, moze jaki skok rozwojowy ech....
JA tez jakies dziwne, meczace sny, a jak budzilam sie, zeby uspokoic malego to caly czas klul mnie lewy jajnik.
Wstalam jak zombie o 7;00, mdlosci ledwo oczy otworzylam...
Nic nie moge przelknac, tyle co sok bananowy po lyczku pije.
U mnie od rana ciezko, mniejsze diablatko moje mialo bardzo kiepska nocke - od 3ciej placz, ja od 5tej w sumie nie spie.....
Teraz tez ma humorki nieciekawe, ale ani temperatury, ani nic, moze jaki skok rozwojowy ech....
JA tez jakies dziwne, meczace sny, a jak budzilam sie, zeby uspokoic malego to caly czas klul mnie lewy jajnik.
Wstalam jak zombie o 7;00, mdlosci ledwo oczy otworzylam...
Nic nie moge przelknac, tyle co sok bananowy po lyczku pije.
mrsmiki_94
Dzień dobry my dzisiaj bez bólu głowy, bez porannych mdłości jutro wizyta. Na śniadanie wjechał croisant z pastą awokado, jajkiem i sałata wszystko zagryzam ciastem royal carmel
To ja chyba najwięcej z Was przytyłam i w jednej i w drugiej ciąży aż strach mówić... W pierwszej 20kg a w drugiej 30kg śmiali się ze mnie ze wszystko w brzuch poszło w obu ciążach, bo miałam ogromny brzuch.. Sporo zeszło przy porodach, ale żeby wrócić do mojej wagi to po 1,5 roku mi zajmowało.. Strach pomyśleć co teraz będzie
Tinulka
Moderator
A ja jak na rasowego mola książkowego przystało leżę pod kocykiem, z książką w ręku. Obiecałam sobie przeczytać cała sage Wiedźmina, i tak oto pierwszy tom już za mną. Za chwilę biorę się za koleiny
Wczoraj po wizycie byłam na zakupach. Wiosna się zbliża a córka nie miała ani kurtki ani butów, więc zrobiłam rajd po sklepach w poszukiwaniu wymarzonej fioletowej kurtki. I powiem że się udało. Mamy fioletowa kurteczkę, do tego dwie pary butów, legginsy i bluzeczkę z kotkami.
Przy okazji kupiłam mężowi dwie koszulki i czapkę z daszkiem i spodnie. Wydałam wczoraj kupę kasy, a sobie jak zwykle nic nie kupiłam
Ale te zakupy tak mnie zmęczyły że dziś odpoczywam ile wlezie
Wczoraj po wizycie byłam na zakupach. Wiosna się zbliża a córka nie miała ani kurtki ani butów, więc zrobiłam rajd po sklepach w poszukiwaniu wymarzonej fioletowej kurtki. I powiem że się udało. Mamy fioletowa kurteczkę, do tego dwie pary butów, legginsy i bluzeczkę z kotkami.
Przy okazji kupiłam mężowi dwie koszulki i czapkę z daszkiem i spodnie. Wydałam wczoraj kupę kasy, a sobie jak zwykle nic nie kupiłam
Ale te zakupy tak mnie zmęczyły że dziś odpoczywam ile wlezie
Tinulka
Moderator
Kochana ja też byłam na plusie 30 kg i wszystko poszło w brzuch i cycki. Normalne jak stałam tyłem nie było nic widać ale jak ktoś zaszedł mnie z przodu do robił wielkie oczy. Brzuchol jak na bliźniaki co najmniej a bistu nie powstydziłaby się Pamela AndersonTo ja chyba najwięcej z Was przytyłam i w jednej i w drugiej ciąży aż strach mówić... W pierwszej 20kg a w drugiej 30kg śmiali się ze mnie ze wszystko w brzuch poszło w obu ciążach, bo miałam ogromny brzuch.. Sporo zeszło przy porodach, ale żeby wrócić do mojej wagi to po 1,5 roku mi zajmowało.. Strach pomyśleć co teraz będzie
reklama
mrsmiki_94
przykro mi, ale musisz podzielić się pierwszym miejscem za nadprogramowe kilogramy na liczniku 27 kg było po porodzie zrzuciłam polowe i reszta mi została.. wiec super będę miała wagę wyjściowaTo ja chyba najwięcej z Was przytyłam i w jednej i w drugiej ciąży aż strach mówić... W pierwszej 20kg a w drugiej 30kg śmiali się ze mnie ze wszystko w brzuch poszło w obu ciążach, bo miałam ogromny brzuch.. Sporo zeszło przy porodach, ale żeby wrócić do mojej wagi to po 1,5 roku mi zajmowało.. Strach pomyśleć co teraz będzie