reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

ojej dziekujé, juz pingusto otwarte 🤤🤤🤤😍 dzis sobie pofolgowalam ale od jutra pilnuje sie bardziej :D Równiez i Tobie na zdrowie, pizza pyszna musiala byc!❤️ najwazniejsze ze serduszko radosne
Przejadlam się i teraz zdycham, ale było warto 🤣
Przyjechałam do rodziców na kilka dni, bo boje się powtórki z plamien, a mąż wraca dopiero w piątek, ale jak tylko wrócę do siebie to też zacznę się pilnować bo dupa zaczna rosnąć 🤣😀

reklama
No za prosto by to było aby tylko ze słodyczy cukrzyce i inne cuda były głównie...
Babcia Ema byla w szpitalu i jak to tam dietowanie, pół kromki dostała z masłem a potem był obchód to ją ordynator opr że co podjadała bo wynik taki ..... Organizm się zaczął domagać i dopiero cukier robił co chciał.
Mnie tak na słodkie nie...ale banan czy pomarańcza ooooo...... a i to słodkie

A jak się czujesz ?
A dzięki, a w tej chwili jak koń po westernie 😂 bo jak położyłam chłopców to jeszcze z mopem latałam i mam dość na dzisiaj 🥴 a tak ogólnie to wiadomo mam gorsze i lepsze dni ale to raczej jak każda baba a nie przez ciąże 😁
Czekam już z utęsknieniem na ładniejszą, cieplejszą pogodę, na sezon grillowy, żeby można było posiedzieć w ogrodzie, może Wam wymiotującym w drugim trymestrze już to wszystko przejdzie, bo która by nie zjadła kiełbaski z grilla? 😛😛

Przejadlam się i teraz zdycham, ale było warto 🤣
Przyjechałam do rodziców na kilka dni, bo boje się powtórki z plamien, a mąż wraca dopiero w piątek, ale jak tylko wrócę do siebie to też zacznę się pilnować bo dupa zaczna rosnąć 🤣😀
Ja tez żałuję ze zjadlam pingusto 🤣 niedobrze mi 🤣 męczyła zgaga a teraz tylko niedobrze 🤣 ale dla tych kilku sekund warto było 🤣🤣 razem będziemy sie pilnować, nie martw się

reklama
Do góry