reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

ojej dziekujé, juz pingusto otwarte 🤤🤤🤤😍 dzis sobie pofolgowalam ale od jutra pilnuje sie bardziej :D Równiez i Tobie na zdrowie, pizza pyszna musiala byc!❤️ najwazniejsze ze serduszko radosne
Przejadlam się i teraz zdycham, ale było warto 🤣
Przyjechałam do rodziców na kilka dni, bo boje się powtórki z plamien, a mąż wraca dopiero w piątek, ale jak tylko wrócę do siebie to też zacznę się pilnować bo dupa zaczna rosnąć 🤣😀

reklama
No za prosto by to było aby tylko ze słodyczy cukrzyce i inne cuda były głównie...
Babcia Ema byla w szpitalu i jak to tam dietowanie, pół kromki dostała z masłem a potem był obchód to ją ordynator opr że co podjadała bo wynik taki ..... Organizm się zaczął domagać i dopiero cukier robił co chciał.
Mnie tak na słodkie nie...ale banan czy pomarańcza ooooo...... a i to słodkie

A jak się czujesz ?
A dzięki, a w tej chwili jak koń po westernie 😂 bo jak położyłam chłopców to jeszcze z mopem latałam i mam dość na dzisiaj 🥴 a tak ogólnie to wiadomo mam gorsze i lepsze dni ale to raczej jak każda baba a nie przez ciąże 😁
Czekam już z utęsknieniem na ładniejszą, cieplejszą pogodę, na sezon grillowy, żeby można było posiedzieć w ogrodzie, może Wam wymiotującym w drugim trymestrze już to wszystko przejdzie, bo która by nie zjadła kiełbaski z grilla? 😛😛

Przejadlam się i teraz zdycham, ale było warto 🤣
Przyjechałam do rodziców na kilka dni, bo boje się powtórki z plamien, a mąż wraca dopiero w piątek, ale jak tylko wrócę do siebie to też zacznę się pilnować bo dupa zaczna rosnąć 🤣😀
Ja tez żałuję ze zjadlam pingusto 🤣 niedobrze mi 🤣 męczyła zgaga a teraz tylko niedobrze 🤣 ale dla tych kilku sekund warto było 🤣🤣 razem będziemy sie pilnować, nie martw się

reklama
Do góry