reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

ja tak miałam wczoraj jak mi syn dom zaczął sprzątać, bo mama w ciąży nie powinna się przemęczać.
Kurcze, toz to będzie nastolatek w tym roku ….
A ja tu kolejne dziecko sobie zrobiłam …
No oszalałam.
Dobrze Starsze wychowane...Szkoda pracownię zamykać

reklama
Wszędzie w internecie wojna, miło tu wejść i poczytać o bijacych serduszkach i kebabach ❤
Ja się malo udzielam bo jakoś się mentalnie dystansuje do tej ciąży do pierwszego USG (dopiero 10.03 😣). W otoczeniu miałam tyle poronień i pustych jaj, że nie umiem uwierzyć, że mi się uda.

Wszędzie w internecie wojna, miło tu wejść i poczytać o bijacych serduszkach i kebabach ❤
Ja się malo udzielam bo jakoś się mentalnie dystansuje do tej ciąży do pierwszego USG (dopiero 10.03 😣). W otoczeniu miałam tyle poronień i pustych jaj, że nie umiem uwierzyć, że mi się uda.
wierz mi- znam to.
Dlatego ja w sumie jakoś tak nie umiałam wrzucić na luz aż do wczoraj.
Ale po usg i zobaczeniu ze całe zdrowe rośnie odpowiednio i serducho odbije to nagle dotarło do mnie jak plaskaczem w twarz, ze oficjalnie jestem znowu w ciąży 😂

Oj tak, wszędzie o dramacie na Ukrainie głośno. Uwierzcie mi ze na grupach z UK tak samo, Anglicy przezywają mocno co się dzieje i psy wieszają na Putinie nie gorzej od Polaków.

reklama
Ale najpierw teleportacja w okolice września
oooo to to to, ewentualnie już w ogóle na początek października 😂
Bo wydawanie kasy na wyprawkę ( oddałam wszystko co miałam po mniejszym szwagierce jak była w ciąży a ona to rozdała jak już jej nie było potrzebne i tak oto wszystko stracone …. ) będzie mnie mocno stresować 😂

Do góry