reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

ja tak miałam wczoraj jak mi syn dom zaczął sprzątać, bo mama w ciąży nie powinna się przemęczać.
Kurcze, toz to będzie nastolatek w tym roku ….
A ja tu kolejne dziecko sobie zrobiłam …
No oszalałam.
Dobrze Starsze wychowane...Szkoda pracownię zamykać

reklama
Wszędzie w internecie wojna, miło tu wejść i poczytać o bijacych serduszkach i kebabach ❤
Ja się malo udzielam bo jakoś się mentalnie dystansuje do tej ciąży do pierwszego USG (dopiero 10.03 😣). W otoczeniu miałam tyle poronień i pustych jaj, że nie umiem uwierzyć, że mi się uda.

Wszędzie w internecie wojna, miło tu wejść i poczytać o bijacych serduszkach i kebabach ❤
Ja się malo udzielam bo jakoś się mentalnie dystansuje do tej ciąży do pierwszego USG (dopiero 10.03 😣). W otoczeniu miałam tyle poronień i pustych jaj, że nie umiem uwierzyć, że mi się uda.
wierz mi- znam to.
Dlatego ja w sumie jakoś tak nie umiałam wrzucić na luz aż do wczoraj.
Ale po usg i zobaczeniu ze całe zdrowe rośnie odpowiednio i serducho odbije to nagle dotarło do mnie jak plaskaczem w twarz, ze oficjalnie jestem znowu w ciąży 😂

Oj tak, wszędzie o dramacie na Ukrainie głośno. Uwierzcie mi ze na grupach z UK tak samo, Anglicy przezywają mocno co się dzieje i psy wieszają na Putinie nie gorzej od Polaków.

reklama
Ale najpierw teleportacja w okolice września
oooo to to to, ewentualnie już w ogóle na początek października 😂
Bo wydawanie kasy na wyprawkę ( oddałam wszystko co miałam po mniejszym szwagierce jak była w ciąży a ona to rozdała jak już jej nie było potrzebne i tak oto wszystko stracone …. ) będzie mnie mocno stresować 😂

Do góry