oj kurcze a ile było w czwartek ?Są wyniki. Dzisiejsza beta 160. Czyli fatalnie.
reklama
Kasiek88
Fanka BB :)
140, dziś 160. To już koniec.oj kurcze a ile było w czwartek ?
Limonkaaa88
Ja swojego skrzata zostawiłam u szwagierki jak miał 2 latka na noc jak mieliśmy wesele, to jak po niego przyjechałam to był taki na nas obrażony, nie odwracał głowy w nasza stronę, nie chciał się przytulić, to takie przykre byłoJuz 2 i pół więc dużo jak na pierwsze spanie z dziadkami, ale jakoś wcześniej nie byłam gotowa
No, nie wyglada to pozytywnie w poniedziałek usg kolejne ?140, dziś 160. To już koniec.
Kasiek88
Tak w poniedziałek lekarz.No, nie wyglada to pozytywnie w poniedziałek usg kolejne ?
Limonkaaa88
Kurcze wygląda faktycznie słabo:/140, dziś 160. To już koniec.
k.a.r.o.l.a
mam nadzieję, że spotka mnie to samo: bijące serduszko i uczucie, że naprawdę jestem w ciążywierz mi- znam to.
Dlatego ja w sumie jakoś tak nie umiałam wrzucić na luz aż do wczoraj.
Ale po usg i zobaczeniu ze całe zdrowe rośnie odpowiednio i serducho odbije to nagle dotarło do mnie jak plaskaczem w twarz, ze oficjalnie jestem znowu w ciąży
Oj tak, wszędzie o dramacie na Ukrainie głośno. Uwierzcie mi ze na grupach z UK tak samo, Anglicy przezywają mocno co się dzieje i psy wieszają na Putinie nie gorzej od Polaków.
140, dziś 160. To już koniec.
Przykro mi
Sajfik
Jeju, smutna wiadomość mocno trzymalam kciuki! Daj znac co lekarz powie, kciuków i tak nie puszczam!140, dziś 160. To już koniec.
reklama
mrsmiki_94
Kasiek