reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Juz 2 i pół więc dużo jak na pierwsze spanie z dziadkami, ale jakoś wcześniej nie byłam gotowa 🙂
Ja swojego skrzata zostawiłam u szwagierki jak miał 2 latka na noc jak mieliśmy wesele, to jak po niego przyjechałam to był taki na nas obrażony, nie odwracał głowy w nasza stronę, nie chciał się przytulić, to takie przykre było 🙈🙈🙈

wierz mi- znam to.
Dlatego ja w sumie jakoś tak nie umiałam wrzucić na luz aż do wczoraj.
Ale po usg i zobaczeniu ze całe zdrowe rośnie odpowiednio i serducho odbije to nagle dotarło do mnie jak plaskaczem w twarz, ze oficjalnie jestem znowu w ciąży 😂

Oj tak, wszędzie o dramacie na Ukrainie głośno. Uwierzcie mi ze na grupach z UK tak samo, Anglicy przezywają mocno co się dzieje i psy wieszają na Putinie nie gorzej od Polaków.
mam nadzieję, że spotka mnie to samo: bijące serduszko i uczucie, że naprawdę jestem w ciąży 😁

140, dziś 160. To już koniec.

Przykro mi :(

reklama
Do góry