reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

kochana każda ciąża inna. W pierwszej owszem mega dużo śluzu, a teraz nic..zupełnie inne objawy niż wcześniej (oprócz bólu piersi i wstrętu do kawy), smaki inne itp także nie ma co się sugerować :)
Wiem,wiem ze kazda jest inna. Ale niestety sama się nakręcam, pewnie nie potrzebnie. Dzis jeszcze mam zgage i wstręt na różne smaki.

reklama
hmmmm, jabłka, a wiesz ze nie próbowałam ani razu zjeść odkąd w ciąży jestem?
Ciagle tylko banany i mandarynki….
Wczoraj próbowałam zjeść słodkiego melona miodowego - ojezu paskudztwo 😓
U mnie jabłka i pomarańcze rządzą,banan też ale czasem

Mój 7 latek na urodziny kolegi z klasy pojechał...moje małe...kiedy to zleciało ...jakaś nostalgia dziś

Wiem,wiem ze kazda jest inna. Ale niestety sama się nakręcam, pewnie nie potrzebnie. Dzis jeszcze mam zgage i wstręt na różne smaki.
Zgage mialam na koniec....W tym przypadku już dawno franca o sobie przypomniala. Totalnie inaczej mi teraz

Ostatnia edycja:
U mnie jabłka i pomarańcze rządzą,banan też ale czasem

Mój 7 latek na urodziny kolegi z klasy pojechał...moje małe...kiedy to zleciało ...jakaś nostalgia dziś
ja tak miałam wczoraj jak mi syn dom zaczął sprzątać, bo mama w ciąży nie powinna się przemęczać.
Kurcze, toz to będzie nastolatek w tym roku ….
A ja tu kolejne dziecko sobie zrobiłam …
No oszalałam.

I zrobiłam sobie jedzenie ❤️ brawo ja ❤️❤️

Załączniki

• IMG_3677.jpg
    IMG_3677.jpg
    129,5 KB · Wyświetleń: 63
Po badaniu to normalne, oby się więcej się powtórzyło.

@Kasiek88 trzymam kciuki za betę ✊

My dzisiaj na kebabie, cały tydzień mnie nosiło i w końcu nie wytrzymałam, obym tego nie żałowała 🙈
smacznego kochana ❤️

Poki ci tylko plamienia brązowe.
Oby tak zostało bo był stan przedzawałowy o 1:30 jak poszłam na to siku 🙀
Zeszłam rano i mojemu małżowi mówię ze była krew a on do mnie „ ale z Tobą to to chyba normalne nie? W sensie- zdziwiony bym był jakby dla odmiany nie było żadnych krwawień”

….

Dostał piekna ciążowa pilotkę w ogolony łeb i polazł do pracy.

💪

reklama
Do góry