reklama
Tinulka
Moderator
Dziękuję, czuje się ciałkiem dobrze mdli mnie gdy jestem głodna, mam tkliwe piersi.hej ja właśnie też miałam długą przerwę. Sporo nowych dziewczyn tutaj jest, a ja Ciebie kojarzę z początku. co do snow miałam/mam to samo. Dlatego musiałam sobie przerwę zrobić od czytania, bo jeden post tak mna wstrząsnął, że cała noc miałam koszmary, że i mi się to przytrafi. Takiego niepokoju to dawno nie miałam.te sny mnie paraliżowały, dopiero wizyta z usg mnie uspokoiła.
Który już jesteś tydzień ? Jak się czujesz ?
Który tydzień to się trochę zgubiłam bo według om dziś 8+2 ale według pierwszego USG jestem 3 dni do przodu więc ja na razie trzymam się terminu z om, łatwiej mi się to wtedy liczy.
obserwuj się Kochana jak jeszcze Ci się pojawi krew zbieraj się na IPHejka kochane, czy lekkie plamienie żywa krwią po usg to norma czy się martwić ?
Kurcze wstałam na siku w nocy a tam na papierku trochę krwi….
Betty2
Fanka BB :)
I ja witam
Jakoś dziś mi słabo,rano obudziło mnie zatwardzenie i umęczyłam się.
Pogoda dziwna a mnie nogi bolą jak po maratonie,jak co rano brzuch lekko ciągnie ale cyc lepiej na rano. Lodówko nie otworze na spokojnie. Czuję się jak w dniu świstaka.
Chętnie pożygam w zamian za te moje dolegliwości....
Ciężko będzie do kolejnej wizyty, chce się normalnie ż
Jakoś dziś mi słabo,rano obudziło mnie zatwardzenie i umęczyłam się.
Pogoda dziwna a mnie nogi bolą jak po maratonie,jak co rano brzuch lekko ciągnie ale cyc lepiej na rano. Lodówko nie otworze na spokojnie. Czuję się jak w dniu świstaka.
Chętnie pożygam w zamian za te moje dolegliwości....
Ciężko będzie do kolejnej wizyty, chce się normalnie ż
tak kochanie, zmienilamPs. DianaO czy zmieniłaś nick z Julianna_Szcz? Pisalam na priv
Obrazek ten sam I pisałyśmy a tu nick nie pasuje..Gubię się
miętowa25
czy ja dobrze Cię kojarzę z innego forum?obserwuj się Kochana jak jeszcze Ci się pojawi krew zbieraj się na IP
Oliwia088
ja dzisiaj robią sama pizzę oprócz tego planuje iść do księgarni i odpoczywać, popołudniu muszę córce umilić czas, bo mąż ma w planach sprzątanie całego mieszkaniaZjadłabym jeszcze jedną moze komuś smaka jeszcze zrobię? Zobacz załącznik 1373583
reklama
Może i tak ja tu gościnnie bo termin mam troszkę szybciejczy ja dobrze Cię kojarzę z innego forum?