reklama
oluska88
Fanka BB :)
a u nas nie ma paliwa na stacjach został tylko gaz ludzie poszaleliSerio?? Kosmos...
Tinulka
Moderator
Można z tym żyć. Wiadomo resztki wypływają na zewnątrz, więc zaopatrz się we wkładki higieniczne.Wczoraj na wizycie ginekolog przepisał mi luteinę dopochwowo ze względu na wcześniejsza stratę, żeby dmuchać na zimne. Jak to z nią jest? Bardzo uciążliwa ?
INKA1990
Dzisiaj Orlen zapowiedział, że rozwiąże umowy ze stacjami, które sztucznie podnoszą ceny. 2-3 dni, panika minie i wszystko wróci do normy. Ludzie sami się nakręcają, a później się dziwią, że paliwa nie ma albo, że ceny wysokie...
ewelen398
może jakieś naturalne sposoby? Np posmarować skronie amolem albo takim sztyftem z mentolem z apteki?Macie coś sprawdzonego na ból głowy? Nie chce brać apapu jeszcze, ale 3dzień mnie boli głowa...moze za mało wody pije więc postaram się więcej ale przez głowę ciezko mi pracować na komputerze, oczy mnie aż bolą ( ktoś wie jak pomóc?
bardzo możliwe że od za małej ilości wody, bynajmniej tak było u mnie. Zainstalowałam aplikacje, która mi przypominała, że trzeba się napić i pomoglo i ból ustal. A mierzyłaś ciśnienie, może tu jest problem?Macie coś sprawdzonego na ból głowy? Nie chce brać apapu jeszcze, ale 3dzień mnie boli głowa...moze za mało wody pije więc postaram się więcej ale przez głowę ciezko mi pracować na komputerze, oczy mnie aż bolą ( ktoś wie jak pomóc?
Betty2
To jak u mnie ...narazie cieszmy się z dziśale będą mnie ciąć wcześniej także zobaczymy jaki mi termin ustala
Brawo! Dziś możesz ż**** tęczą z radosci
dokładnie jeden drugiego napędza tak jak przy covidziwe bum na makaron i na papier byłDzisiaj Orlen zapowiedział, że rozwiąże umowy ze stacjami, które sztucznie podnoszą ceny. 2-3 dni, panika minie i wszystko wróci do normy. Ludzie sami się nakręcają, a później się dziwią, że paliwa nie ma albo, że ceny wysokie...
reklama
Ka biorę 2 razy dziennie, bez wkładki nie da się funkcjonowaćWczoraj na wizycie ginekolog przepisał mi luteinę dopochwowo ze względu na wcześniejsza stratę, żeby dmuchać na zimne. Jak to z nią jest? Bardzo uciążliwa ?
Ja wzięłam dziś apapMacie coś sprawdzonego na ból głowy? Nie chce brać apapu jeszcze, ale 3dzień mnie boli głowa...moze za mało wody pije więc postaram się więcej ale przez głowę ciezko mi pracować na komputerze, oczy mnie aż bolą ( ktoś wie jak pomóc?
No i ludzie sami napędzają te ceny masakra, zaraz w bankach pieniędzy nie będzie bo też wyciągają, co za czasy