mrsmiki_94
Fanka BB :)
Ludzi powaliło z tym atakiem na stacje. Blokują pół miasta takie korki Jedna plotka i pół kraju stoi w korkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie niestety wysuszało,jakieś infekcje się czaiły wiec mam duphaston. Teraz od razu mi go zapisała bo jeszcze intymnych problemów mi trzeba ... brrrMożna z tym żyć. Wiadomo resztki wypływają na zewnątrz, więc zaopatrz się we wkładki higieniczne.
A teraz covid zniknał....dokładnie jeden drugiego napędza tak jak przy covidziwe bum na makaron i na papier był
Nie miałam,ale na pewno odpoczynek nie zaszkodzi...Spokojnego ciążowaniaCześć dziewczyny,
U mnie 9tc, z usg dowiedziałam się, że odkleja mi się łożysko. Mam brać 2x dziennie Duphaston. Czy któraś z Was miała podobny problem w poprzednich ciążach? Mam się martwić?
mi nawet apap nie pomogł.. sen tylko i wyłącznie i pogoda jak jest lepszaMacie coś sprawdzonego na ból głowy? Nie chce brać apapu jeszcze, ale 3dzień mnie boli głowa...moze za mało wody pije więc postaram się więcej ale przez głowę ciezko mi pracować na komputerze, oczy mnie aż bolą ( ktoś wie jak pomóc?
Powiem ci że mi doskwiera tylko jak resztki tabletki wydostają się na zewnątrz. Jak raz nie miałam jak zmienić wkładki, dostałam podrażnienia, ale żel P.r.o.v.a.g pomógł natychmiast.Mnie niestety wysuszało,jakieś infekcje się czaiły wiec mam duphaston. Teraz od razu mi go zapisała bo jeszcze intymnych problemów mi trzeba ... brrr
Heheh...mojemu Em też i tylko pyta czy jeszcze bardzo boli biust bo ostatnio mi nie sam sex ale właśnie w temacie biustu lepiej było po...A tak na marginesie najbardziej doskwiera mi brak seksu