reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Można z tym żyć. Wiadomo resztki wypływają na zewnątrz, więc zaopatrz się we wkładki higieniczne.😉
Mnie niestety wysuszało,jakieś infekcje się czaiły wiec mam duphaston. Teraz od razu mi go zapisała bo jeszcze intymnych problemów mi trzeba ... brrr

Cześć dziewczyny,
U mnie 9tc, z usg dowiedziałam się, że odkleja mi się łożysko. Mam brać 2x dziennie Duphaston. Czy któraś z Was miała podobny problem w poprzednich ciążach? Mam się martwić?
Nie miałam,ale na pewno odpoczynek nie zaszkodzi...Spokojnego ciążowania

Ps ja dziś jabłka pochłaniam, syn spaghetti sobie zamówił z racji tego dentysty. Może trochę zjem 🤔

Macie coś sprawdzonego na ból głowy? Nie chce brać apapu jeszcze, ale 3dzień mnie boli głowa...moze za mało wody pije więc postaram się więcej ale przez głowę ciezko mi pracować na komputerze, oczy mnie aż bolą :(( ktoś wie jak pomóc?
mi nawet apap nie pomogł.. sen tylko i wyłącznie i pogoda jak jest lepsza

Dziewczyny pytanie czy wasza beta rośnie zawsze tak samo ? Zrobiłam sobie trzy bety (jestem w 4 tygodniu) w poniedziałek miałam 12,8 w środę 58,7 a dzisiaj 188,7. Na początku był wzrost o 450% a teraz jest o 224%. Czy ktoś tak miał?

Mnie niestety wysuszało,jakieś infekcje się czaiły wiec mam duphaston. Teraz od razu mi go zapisała bo jeszcze intymnych problemów mi trzeba ... brrr
Powiem ci że mi doskwiera tylko jak resztki tabletki wydostają się na zewnątrz. Jak raz nie miałam jak zmienić wkładki, dostałam podrażnienia, ale żel P.r.o.v.a.g pomógł natychmiast.
Luteinę dowcipną biorę już w trzeciej ciąży, i chyba już przywykłam.

A tak na marginesie najbardziej doskwiera mi brak seksu 🤦

Dzień dobry, mnie co jakiś czas kłuje z lewej strony brzucha, nie wiem co to, nie jest to mocno bolesne żeby brać tabletki ale co jak czas coś mnie tam dziubie.
Dziś synek mówi do nas : będę miał siostrzyczkę. Pytaliśmy skąd to wie, cokolwiek, on mówi że będzie miał i już. Hmmm.. No zobaczymy, czekam już na tą wizytę a tu jeszcze 5 dni do tego 2 marca... piersi mam takie napięte i bolące też, przy pierwszej ciąży nie czułam piersi, nic mnie nie bolało, także też inaczej.

reklama
Do góry