ale będą mnie ciąć wcześniej także zobaczymy jaki mi termin ustalaSuper to już będę po manewrach 8.10 i będę kibicować...pomponów nie chowam
reklama
Napewno wszystko będzie dobrze☺ trzeba być dobrej myśliBol piersi i sutków jest i u mnie. A inne objawy tez jakby ustaly i zaczelam się zastanawiać czy wszystko jest okej ?
Karolina1403
Aktywna w BB
Cudownie! Gratuluje bardzo! To serduszko to coś niesamowitego6+ tydzień ciąży kropek 4.7mm i serduszko biło
A masz możliwość iść do ginekologa prywatnie? Bo po jednej becie i tak nic nie powiedzą, muszą mieć jeszcze jeden wynikByłam ale nie zrobili mi badania bo za wcześnie i zrobiłam tylko betę czekam za wynikami
Karolina1403
Aktywna w BB
Wczoraj na wizycie ginekolog przepisał mi luteinę dopochwowo ze względu na wcześniejsza stratę, żeby dmuchać na zimne. Jak to z nią jest? Bardzo uciążliwa ?
mrsmiki_94
Fanka BB :)
jakie piękne i wyraźne!6+ tydzień ciąży kropek 4.7mm i serduszko biło
Gratulacje!
u nas w Goleniowie na stacji Moya już 7.5 no debileMoj znajomy pracuje na stacji i dzis mi radził abym zalała pod korek samochody. Nie wiadomo co bedzie. Od wczoraj na litrze jest o 40 gr więcej. Oczywiście pisze o cenach w Warszawie.
Mam wynik z poniedziałku i środy i w poniedziałek zobaczęA masz możliwość iść do ginekologa prywatnie? Bo po jednej becie i tak nic nie powiedzą, muszą mieć jeszcze jeden wynik
Sanza
Zaciekawiona BB
Serio?? Kosmos...u nas w Goleniowie na stacji Moya już 7.5 no debile
reklama