oby kurcze, bo inaczej trafie do Honolulu, czy tez, jak to nazywa mój starszak „kuku land”Wszyscy mają kropkę.. mam i ja
Zobacz załącznik 1373159
Zarodek i serduszko jest, z OM 7+2, z USG 7+4, czyli praktycznie się pokrywa, miałam dziś na wizycie wysokie ciśnienie i mam sprawdzać, mam nadzieję że to po prostu syndrom białego fartucha się odezwał
Powodzenia tam jutro, obyś miała jak najlepsze wieści
reklama
noni oczywiście helol kropek super Cie zobaczyćWszyscy mają kropkę.. mam i ja
Zobacz załącznik 1373159
Zarodek i serduszko jest, z OM 7+2, z USG 7+4, czyli praktycznie się pokrywa, miałam dziś na wizycie wysokie ciśnienie i mam sprawdzać, mam nadzieję że to po prostu syndrom białego fartucha się odezwał
Powodzenia tam jutro, obyś miała jak najlepsze wieści
AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
To ja przekroczyłam o 2 więcej p 1h i miałam dietę mierzenie na czczo po 1h i 2h po każdym posiłku potem tylko na czczo i po 1h 3x dziennie + 4 kontrole w Poznaniu na Polnej i od 28tc ktg 1x w tygodniu a od 32tc 2 w tygodniu...stres za każdym razem czy będzie dobrze. Psychika siadła... cały czas że dziecko malutkie rodziłam po terminie SN przy przyjęciu do szpitala szacowana waga 2900 wielkość główki jak na 34tc jak weszłam w neta i poczytałam to ryczałam jak wół że na pewno coś jest nie takNie denerwuj się. Pierwsze co dieta cukrzycowa. Nie pamiętam czy jesteś na L4 ale jeśli tak i masz czas to po każdym posiłku polecam spacery ok 20 minut. Ja w trzeciej ciąży od początku miałam za wysokie cukier, kontrola glukometrem od początku na czczo codziennie, trzy razu w tygodniku pełna kontrola tzn. naczczo, 1 ha po posiłku, przed posiłkiem i znów 1 h po i tak do koalicji.
Najważniejsze to odkryć co u ciebie najbardziej podnosi cukier u mnie jest to mąka pszenna i jej pochodne, jak już odkryjesz co ci najbardziej "szkodzi" łatwo to wyeliminujesz.
Ja zawsze po posiłkach szłam na spacer i to pomogło mi utrzymać cukier w ryzach.
Także głowa do góry, będzie dobrze
Waga urodzeniowa 3520g dl 57 glowa standardowa ufff boshe
Żaluje że nie miałam jednocześnie psychologa bo teraz na samą myśl o powtórce mam depresję
ewelen398
Ja nadal całodniowe mdłości.. trochę mnie to dołuje, że się tak źle czujeA że tak zapytam,jak wasze dolegliwości?
U mnie to co mam się nadal ciągnie...W tamtej ciazy ból piersi i test...Potem 1 moment wrażliwy na zapachy a potem ok. Teraz nadal się wlecze ...
na chwile obecna:A że tak zapytam,jak wasze dolegliwości?
U mnie to co mam się nadal ciągnie...W tamtej ciazy ból piersi i test...Potem 1 moment wrażliwy na zapachy a potem ok. Teraz nadal się wlecze ...
- mdłości
- bóle podbrzusza
-mdlosci
- ból piersi
- wrażliwość na zapachy
-mdlosci
- ból nóg
-mdlosci
-szybka irytacja
-mdloooosciiiiiii
-pobudki na siusiu
-mdlosci
-mega potliwość w nocy
-Mdlosci
- częste gazy
- …. Od których potrafię dostać mdlosci
- zachcianki jedzeniowe.
No.
To tak by było na tyle chyba.
Tak sadze.
uuuuu, dawaj znać jak się w końcu dostaniesz….A ja czekam na wizytę, mega opóźnienie...
reklama
mrsmiki_94
Dziewczyny. Drugi dzień już wjechał apap. Co jest Pierwsza ciąża taka nie była. Cały dzień mam mdłości, a tylko poczuje głód i coś zjem to albo umieram w łóżku, albo walczę z sobą nad wc. No koszmar. Ile to jeszcze potrwa.. wszystko mi śmierdzi, ciągnie mnie pachwina, pocę się jak prosiak.