miętowa25
Fanka BB :)
dzięki !Dobrze że w takim razie już teraz zrobiłaś to badanie, na tym etapie możesz działać na spokojnie z dietą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki !Dobrze że w takim razie już teraz zrobiłaś to badanie, na tym etapie możesz działać na spokojnie z dietą
tez te czytalam normy. Wstepnie rozmawialam z Ciocią Diabetologiem wiec jakos to bedzie mam nadzieję.Tu normy nie ma co się stresować, bo u wielu osób wystarczy odpowiednio dobrać kolację, żeby nad tym zapanować
Mieszkam w PL to mojej zalecenia z zeszłego rokuTo zalecenia lekarza z Polski czy mieszkasz za granicą? W sensie te pomiary
To widzę co lekarz to inaczejMieszkam w PL to mojej zalecenia z zeszłego roku
Na pewno, dasz radętez te czytalam normy. Wstepnie rozmawialam z Ciocią Diabetologiem wiec jakos to bedzie mam nadzieję.
A Ty kiedy wykonywałaś pomiary?To widzę co lekarz to inaczej
Na czczo i 1 h po trzech głównych posiłkach, codziennie tak samoA Ty kiedy wykonywałaś pomiary?
U mnie nie było zaleceń codziennie, codziennie tylko na czczo , miałam problem z kłuciem, z palca nie leciało nić, więc musiałam kłuć się w płatek ucha więc codziennie brakło by mi mi miejscaNa czczo i 1 h po trzech głównych posiłkach, codziennie tak samo
aaaaaaa ale bosko No jasne ze się poplakalas, przecież to jest najbardziej mega sprawa pod słońcem takiego pik-pika zobaczyćWszystko dobrze. Serduszko bije Ale się popłakałam, niesamowite uczucie