reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Eh z tymi szacunkami
Moja gin mi nawet w książeczkę nie wpisala ostatniej @ bo cykl się rozjechał i wg niej moja ciąża jest o 2 tyg starsza. Na usg jednak tak jak oszacowała i wszystko ok...a po co potem mnie mają molestować o te 2 tyg. Ja mam przygotowane w razie w...
Tylko stresa miałam a przyszłam i było ok

Zjadłam na kolacje chleb z masłem I solą. No i przeprosiłam się z herbatką z imbirem bo pomaga. No nic BejbiNr2 charakter ma i idzie to inaczej niż za 1 razem..(a może to moje 7 lat na liczniku więcej swoje robi)

Eh z tymi szacunkami
Moja gin mi nawet w książeczkę nie wpisala ostatniej @ bo cykl się rozjechał i wg niej moja ciąża jest o 2 tyg starsza. Na usg jednak tak jak oszacowała i wszystko ok...a po co potem mnie mają molestować o te 2 tyg. Ja mam przygotowane w razie w...
Tylko stresa miałam a przyszłam i było ok

Zjadłam na kolacje chleb z masłem I solą. No i przeprosiłam się z herbatką z imbirem bo pomaga. No nic BejbiNr2 charakter ma i idzie to inaczej niż za 1 razem..(a może to moje 7 lat na liczniku więcej swoje robi)
tez sobie tłumacze ze to wiek daje nam w kość, plus nie zawsze kolejna ciąża znaczy lżejsza 😂
Mam za sobą dwie i powiem Ci, ze takiego romantyzmu do klozetu nie odczuwałam w zadnej 😂😂😂😂
Starość nie radość laska 😂
Ja zjadłam w sumie 3 naleśniki, dwa na obiad i 1 na kolacje, plus owoce i poki co żołądek nie protestuje, wiec może uda mi się zasnąć.
Muszę wstać skoro świt, zjeść śniadanie, łyknąć tabletki przeciwwymiotne, ogarnąć trochę moja wymęczona facjatę i w auto z mężem i teściem, telepać się 37 min w jedna stronę co by mi kropka pokazali.

I lepiej żeby kropek łaskawie pokazał serduszko bo inaczej nagrano sobie u swojej mamusi nim mu się jeszcze uszy do wyczochrania wykształca.

tez sobie tłumacze ze to wiek daje nam w kość, plus nie zawsze kolejna ciąża znaczy lżejsza 😂
Mam za sobą dwie i powiem Ci, ze takiego romantyzmu do klozetu nie odczuwałam w zadnej 😂😂😂😂
Starość nie radość laska 😂
Ja zjadłam w sumie 3 naleśniki, dwa na obiad i 1 na kolacje, plus owoce i poki co żołądek nie protestuje, wiec może uda mi się zasnąć.
Muszę wstać skoro świt, zjeść śniadanie, łyknąć tabletki przeciwwymiotne, ogarnąć trochę moja wymęczona facjatę i w auto z mężem i teściem, telepać się 37 min w jedna stronę co by mi kropka pokazali.

I lepiej żeby kropek łaskawie pokazał serduszko bo inaczej nagrano sobie u swojej mamusi nim mu się jeszcze uszy do wyczochrania wykształca.
Coś w tym musi być ;( w tym liczniku
Nic, spokojnej nocy i kciuki na jutro. Poczochram pompony i meldunek na kibicowaniu zgłaszam! 🥳

tez sobie tłumacze ze to wiek daje nam w kość, plus nie zawsze kolejna ciąża znaczy lżejsza [emoji23]
Mam za sobą dwie i powiem Ci, ze takiego romantyzmu do klozetu nie odczuwałam w zadnej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Starość nie radość laska [emoji23]

oj tak, ja teraz też już z głową przy sedesie w pierwszej ciąży też mi było nie dobrze ale nie aż tak [emoji52]

reklama
Do góry