obnoxious789
Fanka BB :)
superc wieści [emoji16]Uff dopiero wyszłam, jest serduszko [emoji3590], z om 7+1 z USG 7+4, zarodek ma 13 mm, strasznie się cieszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superc wieści [emoji16]Uff dopiero wyszłam, jest serduszko [emoji3590], z om 7+1 z USG 7+4, zarodek ma 13 mm, strasznie się cieszę
ale super cieszę się razem z TobąUff dopiero wyszłam, jest serduszko , z om 7+1 z USG 7+4, zarodek ma 13 mm, strasznie się cieszę
to chyba dobrze, prawda ???zrobiłam sobie dziś badanie krwi i wyszło hcg 62000, 7 tydzień [emoji16]
tez sobie tłumacze ze to wiek daje nam w kość, plus nie zawsze kolejna ciąża znaczy lżejszaEh z tymi szacunkami
Moja gin mi nawet w książeczkę nie wpisala ostatniej @ bo cykl się rozjechał i wg niej moja ciąża jest o 2 tyg starsza. Na usg jednak tak jak oszacowała i wszystko ok...a po co potem mnie mają molestować o te 2 tyg. Ja mam przygotowane w razie w...
Tylko stresa miałam a przyszłam i było ok
Zjadłam na kolacje chleb z masłem I solą. No i przeprosiłam się z herbatką z imbirem bo pomaga. No nic BejbiNr2 charakter ma i idzie to inaczej niż za 1 razem..(a może to moje 7 lat na liczniku więcej swoje robi)
Coś w tym musi być ;( w tym licznikutez sobie tłumacze ze to wiek daje nam w kość, plus nie zawsze kolejna ciąża znaczy lżejsza
Mam za sobą dwie i powiem Ci, ze takiego romantyzmu do klozetu nie odczuwałam w zadnej
Starość nie radość laska
Ja zjadłam w sumie 3 naleśniki, dwa na obiad i 1 na kolacje, plus owoce i poki co żołądek nie protestuje, wiec może uda mi się zasnąć.
Muszę wstać skoro świt, zjeść śniadanie, łyknąć tabletki przeciwwymiotne, ogarnąć trochę moja wymęczona facjatę i w auto z mężem i teściem, telepać się 37 min w jedna stronę co by mi kropka pokazali.
I lepiej żeby kropek łaskawie pokazał serduszko bo inaczej nagrano sobie u swojej mamusi nim mu się jeszcze uszy do wyczochrania wykształca.
Ja się nie znam na becie bo sama nigdy nie robilam, rozumiem stres ale coś sie moze poprzesuwało, wizyta wszystko rozwieje. Trzymam mocno kciuki żeby jednak bylo dobrze i tuleZrobiłam betę. 140 wyszła. Okres. 15.01. więc już 5+4 dzisiaj. Dziewczyny to za mało
oj tak, ja teraz też już z głową przy sedesie w pierwszej ciąży też mi było nie dobrze ale nie aż tak [emoji52]tez sobie tłumacze ze to wiek daje nam w kość, plus nie zawsze kolejna ciąża znaczy lżejsza [emoji23]
Mam za sobą dwie i powiem Ci, ze takiego romantyzmu do klozetu nie odczuwałam w zadnej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Starość nie radość laska [emoji23]
Ja zjadłam w sumie 3 naleśniki, dwa na obiad i 1 na kolacje, plus owoce i poki co żołądek nie protestuje, wiec może uda mi się zasnąć.
Muszę wstać skoro świt, zjeść śniadanie, łyknąć tabletki przeciwwymiotne, ogarnąć trochę moja wymęczona facjatę i w auto z mężem i teściem, telepać się 37 min w jedna stronę co by mi kropka pokazali.
I lepiej żeby kropek łaskawie pokazał serduszko bo inaczej nagrano sobie u swojej mamusi nim mu się jeszcze uszy do wyczochrania wykształca.
a może owu się przesunęła? może ciąża jest młodsza? nie stresuj się! kiedy masz lekarza?Zrobiłam betę. 140 wyszła. Okres. 15.01. więc już 5+4 dzisiaj. Dziewczyny to za mało