jeny to już 8tc ??? Aaaale meeegaaaaaDzidzior rośnie 8tc
Za 3 tygodnie prenatalne i za 4 kolejna wizyta
reklama
miętowa25
Fanka BB :)
cudnie❤ ❤❤❤czekam w takim razie na swoje jutrzejsze dzieciątko na usg❤❤Dzidzior rośnie 8tc
Za 3 tygodnie prenatalne i za 4 kolejna wizyta
miętowa25
mam wyniki.... 101 po 1h 144 po 2h 116... takze i tak na czczo sporo ponad normą. co teraz mnie czeka ? Oprocz wizyty u diabetologa.Daj znać jak wyniki?
Paatrycja
Czekamy z tobącudnie❤ ❤❤❤czekam w takim razie na swoje jutrzejsze dzieciątko na usg❤❤
Paatrycja
Tak, z ostatniej wizyty powinno być 7+6 więc mam do przodu 1dzienjeny to już 8tc ??? Aaaale meeegaaaaa
Animowana
Wprowadzenie diety i badanie glukometrem - jak będziesz w stanie zapanować nad wynikami to nic więcej, jak mimo diety będą szaleć to insulinamam wyniki.... 101 po 1h 144 po 2h 116... takze i tak na czczo sporo ponad normą. co teraz mnie czeka ? Oprocz wizyty u diabetologa.
Animowana
Większość ginekologów sugeruje wcześniejsze wywoływanie porodu ze względu na przepływy i dużą masę dzieckamam wyniki.... 101 po 1h 144 po 2h 116... takze i tak na czczo sporo ponad normą. co teraz mnie czeka ? Oprocz wizyty u diabetologa.
Paatrycja
Dobrze że w takim razie już teraz zrobiłaś to badanie, na tym etapie możesz działać na spokojnie z dietąmam wyniki.... 101 po 1h 144 po 2h 116... takze i tak na czczo sporo ponad normą. co teraz mnie czeka ? Oprocz wizyty u diabetologa.
Paatrycja
Nie straszyła bym tak koleżanki, ma tylko podwyższy wynik. Nie ma jeszcze stwierdzonej cukrzycy ciążowej a na tym etapie może tak kontrolwac dietę i cukier że wcale nie musi być makrosomii płoduWiększość ginekologów sugeruje wcześniejsze wywoływanie porodu ze względu na przepływy i dużą masę dziecka
reklama
jeny jeny jeny to Ci rośnie ta fasolka ładnie extra kochanaTak, z ostatniej wizyty powinno być 7+6 więc mam do przodu 1dzien