reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

@Iwkar @Limonkaaa88 jak udało Wam sie odstawić? Zaczęłyście podawać MM?
Ja chce karmić do roczku o ile nie nastąpi samoodstawienie przez ciąże.
Tandemu sobie nie wyobrażam. Musze zacząć zagłębiać temat odstawienia 🤔

reklama
7,5 miesiąca super ! Ja to przeniosłam do swojego pokoju jak miał 2 lata i 3 miesiące, stresowalam się że czegoś nie usłyszę, a on śpi jak zabity cala noc i ja mu do niczego zazwyczaj nie jestem potrzebna hehe
Dokładnie, najwięcej strachu i obaw jest tak naprawde w Nas- rodzicach😁 a dziecko zazwyczaj radzi sobie świetnie, tak samo jest potem ze żłobkiem. Rodzic sie boi a dziecko po adaptacji świetnie sobie radzi🥰

Jak sie na początku przeboleje to wszystko to potem jest luz bo im starsze dziecko tym ciezej odzwyczaić bo za dużo rozumie juz 😃

Ja zadecydowalam ze przenosimy do pokoju jak wszedł na 2 karmienia w nocy 😄 wiec tez latalam itd ale tera zmam spokój 😉 ale kontrola jest zeby nie było niania caly czas właczona i do tego monitor oddechu😅 ale z tego już bedziemy rezygnowac pomalu🙃

jak tam sie czujesz po napoju ciężarnych? Ja siedze czekam teraz do 2 pomiaru ... ale cos czuje ze bedą szalowe wyniki. Zmierzylam sobie swoim glukometrem... 106😮
Od 3.30 nie spalam. Obudziły mnie mdlosci.. masakra jak mi niedobrze bylo. Chyba ulzyloby mi jakby w koncu zwymiotowala ale nie...

Takze najgorsza noc przed waznym badaniem... grunt to miec to szczęście 🤣🤦‍♀️

jak tam sie czujesz po napoju ciężarnych? Ja siedze czekam teraz do 2 pomiaru ... ale cos czuje ze bedą szalowe wyniki. Zmierzylam sobie swoim glukometrem... 106😮
Od 3.30 nie spalam. Obudziły mnie mdlosci.. masakra jak mi niedobrze bylo. Chyba ulzyloby mi jakby w koncu zwymiotowala ale nie...

Takze najgorsza noc przed waznym badaniem... grunt to miec to szczęście 🤣🤦‍♀️
Ja dziś nie poszłam wogóle nie spałam mdłości mega
Lekarz😉 mówił zeby iść wypoczętym jutro spróbuję ale to chyba z nerwów

@Iwkar @Limonkaaa88 jak udało Wam sie odstawić? Zaczęłyście podawać MM?
Ja chce karmić do roczku o ile nie nastąpi samoodstawienie przez ciąże.
Tandemu sobie nie wyobrażam. Musze zacząć zagłębiać temat odstawienia 🤔
U mnie sam zaczął rezygnować z karmień doszlo do tego ze mial 2 razu w ciągu dnia i bardziej mnie gryzł, bawił sie niz jadl wiec przestałam mu proponować. Nie protestowal wręcz nawet jak zdarzyło mi się zapytać o cyca to miał odruch wymiotny😅🤭 wiec w zasadzie sam sie odstawił. Dostal za to 1 butle, bo nie chciałam mu odbierac witam itd z mleka😄

reklama
Do góry