Ania1992
Początkująca w BB
@Kruszek91 czy mogłabym również dołączyć do grupy zamkniętej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O mamuniu, ja to teraz po syna musze wychodzić 10 minut wcześniej bo tak sapie a tu takie buty to o której dzieciaki kładziesz? moi to nie ma szans żeby zasnęli przed 9
No i u mnie dopiero końcówka 5tc, większość z Was już parę tyg dalej więc kto wie jak się będę czuć za 2 tyg
Ja też podobnie, chociaż z 3 aplikacji każda pokazuje co innego od 5+6 do 6+1 więc nie wiem, której wierzyću mnie 5+5 kochana także jedziemy na jednym wózku
I u mnie podobnie [emoji16] dziś 5+4Ja też podobnie, chociaż z 3 aplikacji każda pokazuje co innego [emoji28] od 5+6 do 6+1 więc nie wiem, której wierzyć [emoji2368]
To trzymam kciuki, by doszły jak najszybciej. Tylko pamiętaj, organizuje je tak, by starczyły do 8 tygodnia bez żadnych przerw czy zmian. I namawiam, by sprawdzic ten prg jaki jest w ciazy tak dla siebie bo to co wyszło kiedyś na jakimś badaniu może teraz nie mieć wpływu. Może wyjdzie ci 20tak, to ja.
Mam potwierdzone od lekarza polskiego ze mam obniżony progesteron ogólnie.
Niestety tutaj w UK wszystkich to jakoś tak z lekka nie obchodzi.
Dalej wyczekuje tabletek dopochwowych z Luteina.
Mam nadzieje ze jutro dotrą a tymczasem zaciskam uda.
Nie chce umówić usg za szybko bo jak pójdę i będzie tylko pęcherzyk to znając sama siebie dalej będę świrować.
Wiec chce iść w piątek.
Wtedy będzie 6+0 albo nawet 6+2 w zależności czy patrzeć na OM czy datę poczęcia.
I wtedy powinno być widać ciut więcej ….
Byle dotrwać fizycznie i psychicznie.
Ale siada mi tu psychika, zwłaszcza jak plamienia są coraz ciemniejsze i obfitsze…
Już nawet objawy nie pocieszają, pozytywne testy co rano nie pocieszaja.
Za dużo przeszłam.
Za wiele razy pozytywne nastawienie kończyło się rozczarowaniem.
M.A.S.A.K.R.A.
Masz siedząca pracę? Jeśli tak to polecam dysk korekcyjny/ sensoryczny, ja tak przetrwałam w pierwszej ciąży do 20 TC ( 8 h za biurkiem i dojazdy 50 km w jedną stronę pociągiem), mam problemy z lędźwiowym.Ja dzisiaj zdycham dziewczyny co za koszmarny dzień... Poniedziałek w pracy bardzo mi mdło i boli trochę podbrzusze a nawet jakby kręgosłup w części lędźwiowej. Nic tylko spać. Mam nadzieję ze to szybko przejdzie ale się dzisiaj rozpisałyście! Ciężko nadążyć za tym tempem
dostęp do prywatnej kliniki z mojej mieściny w UK jest około 2h autem w jedna stronę.To trzymam kciuki, by doszły jak najszybciej. Tylko pamiętaj, organizuje je tak, by starczyły do 8 tygodnia bez żadnych przerw czy zmian. I namawiam, by sprawdzic ten prg jaki jest w ciazy tak dla siebie bo to co wyszło kiedyś na jakimś badaniu może teraz nie mieć wpływu. Może wyjdzie ci 20
u mnie może być tylko dwa dni poślizgu także w najlepszym wypadku jestem 5+5, w mniej optymistycznym 5+3.Ja też podobnie, chociaż z 3 aplikacji każda pokazuje co innego od 5+6 do 6+1 więc nie wiem, której wierzyć