reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Denerwuję się przed tą wizytą. Dobrze że Em ma wolne to jest nieco raźniej.
Boję się że usłyszę smutne wieści, jakas taka spięta jestem.
I ten biust, od popołudnia zaczyna dawać o sobie znać
Eh ,niech już będzie po wizycie :(
O której masz wizytę? Wiem ze łatwo się mówi ale postaraj się odsunąć źle mysli. Idź z mężem na kawkę i jakieś ciacho☺ daj znać jak będziesz po😃
Trzymam kciuki🥰

Tutaj mozemy pisać zawsze standardowe rzeczy jesli ktos chciałby podgladnąć i porównac swoja sytuacje z zewnątrz ale prywatny wątek mi się podoba byśmy mogły poznać sie blizej i prywatniej :) Zdjęcia, otwartość - nie moge sie doczekać jak Was poznam bardziej.
Potwierdzam, tu nikomu się nie będzie chciało pisać, forum będzie czynne ale martwe. Ale jak ktoś napisze to wyświetli się w powiadomieniach i zawsze można ta osobę zaprosic

Spoko... nie ma nikt radaru w jakim nastroju inna osoba to czyta...Oby po jutrzejszej wizycie mi przeszło
To ja przepraszam za emocje ♡

Ja wczoraj tez mialam straszny humor, jakas nerwowa bylam i źle tez spałam. Te ciągłe obawy na mnie źle wpływają 😒 a do wizyty jeszcze daleko, bo dopiero na początku marca idę.

Ja wczoraj tez mialam straszny humor, jakas nerwowa bylam i źle tez spałam. Te ciągłe obawy na mnie źle wpływają 😒 a do wizyty jeszcze daleko, bo dopiero na początku marca idę
Ja też idę na początku marca 4.03 ciekawosc jest oszalamiajaca i męcząca 😊

reklama
Ja też idę na początku marca 4.03 ciekawosc jest oszalamiajaca i męcząca 😊
Zazdroszczę! Ja dopiero mam wizytę na 14.03, będzie wtedy 8 tydzien. Rozmawiałam z położna i mówiła, że wcześniej nie ma co, bo jak nie będzie jeszcze nic widać to i tak trzeba będzie przyjść znowu. Więc czekam, przy pierwszej ciąży nie pamiętam już kiedy usłyszałam serduszko

Do góry