reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

A o co chodzi tak dokładniej z tym prywatnym watkiem, jestem pierwszy raz na takim forum i nie czaje
Tutaj na forum babyboom będzie grupa prywatna do której będą należały mamy z terminem na październik 2022, będzie można tam wstawiać zdjęcia, poznać się,bo nikt spoza grupy nie będzie mógł tam wejść, mogą być oddzielnie tematy np z listą wizyt, żeby za każdą trzymać kciuki, z listą terminów np. :)

reklama
Ja bym się wstrzymała bo conajmniej do końca lutego ktoś może dojść.
Jak ktos dojdzie to chyba można kogos dodac? Bo nie raz ktoś jeszcze dojdzie.

Nie wiem jak to działa ale chyba to osobny prywatny wątek sie otwiera, tam bedzie można dzielić sie prywatnymi zdjęciami tak by nikt inny z zewnątrz nie podglądał ;) a ta grupa tutaj - nadal bedzie otwarta dla tych, którzy beda dochodzić z datami na pazdziernik. Tych zawsze mozna do nas na prywatny wątek zaprosić po czasie. Moze ktos potwierdzic czy dobrze rozumiem?

Tutaj na forum babyboom będzie grupa prywatna do której będą należały mamy z terminem na październik 2022, będzie można tam wstawiać zdjęcia, poznać się,bo nikt spoza grupy nie będzie mógł tam wejść, mogą być oddzielnie tematy np z listą wizyt, żeby za każdą trzymać kciuki, z listą terminów np. :)
Ooo tak podoba mi się to☺😊

Ja mam termin z OM na 24.10, jeszcze nie umawiałam sie do lekarza, dopiero mam zamiar🙃
A te terminy to ja nie wierze z usg, mi się nie sprawdziły żadne i te z 1 usg i z kolejnych🙂
Ale oprzeciez nigdy nie wiadomo kiedy dziecko sobie zażyczy wyjść na swiat. Jedne siedzą w brzuchu krócej inne dluzej. Ale termin z usg pozwala dokładnie określić wiek ciąży. Z owulacjato różnie bywa.

Ja w poprzedniej ciąży pisałam w wątku otwartym i po jakimś czasie napisała do mnie dziewczyna czy chce dołączyć na wątek zamknięty i powiem Wam, że to było w 2017 roku, po porodzie przenioslysmy się na Messengera i do dnia dzisiejszego mam z dziewczynami kontakt, wiadomo, że z czasem stał się sporadyczny, ale dla mnie jako początkującej mamy, wsparcie osób które mają tak samo jak ja było bardzo cenne

reklama
Do góry