reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Mi z om wychodzi 9.10 ❤️
Jestem jak najbardziej za prywatną grupą, łatwiej się poznać i zapamiętać. A tutaj jak ktoś zagląda od czasu do czasu to ta grupa będzie dalej działać i funkcjonować :) ale myślę że można poczekać jeszcze do końca lutego bo pewnie jeszcze kilka osób dołączy :)

reklama
Mi z om wychodzi 9.10 ❤️
Jestem jak najbardziej za prywatną grupą, łatwiej się poznać i zapamiętać. A tutaj jak ktoś zagląda od czasu do czasu to ta grupa będzie dalej działać i funkcjonować :) ale myślę że można poczekać jeszcze do końca lutego bo pewnie jeszcze kilka osób dołączy :)
a czy my z automatu bedziemy dodane do prywatnej grupy ? Bo czy ta po prostu stanie się prywatną?

Z tego co pamiętam, to dostaniesz link, i jeśli chcesz dołączać to musisz się dodać, a ktoś musi zaakceptować, jakoś tak to działa. Ten wątek zostanie dostępny dla wszystkich jak do tej pory

Denerwuję się przed tą wizytą. Dobrze że Em ma wolne to jest nieco raźniej.
Boję się że usłyszę smutne wieści, jakas taka spięta jestem.
I ten biust, od popołudnia zaczyna dawać o sobie znać
Eh ,niech już będzie po wizycie :(

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści! Ja mam wizytę dopiero w czwartek a też już powoli zaczym się stresować :)

Mi z om wychodzi 9.10 ❤️
Nie będzie. Przeniesiemy się na prywatny a tu jeden wpis na ruski rok ;) znam temat z poprzedniego forum ;)

Będzie dobrze, nie dostaniesz smutnych wieści! Dzidzia Cie jeszcze nie raz miło zaskoczy nie ma co sie martwić na zapas ;) ! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i kruszynke

Nie będzie. Przeniesiemy się na prywatny a tu jeden wpis na ruski rok ;) znam temat z poprzedniego forum ;)
Tutaj mozemy pisać zawsze standardowe rzeczy jesli ktos chciałby podgladnąć i porównac swoja sytuacje z zewnątrz ale prywatny wątek mi się podoba byśmy mogły poznać sie blizej i prywatniej :) Zdjęcia, otwartość - nie moge sie doczekać jak Was poznam bardziej.

reklama
15, dobrze pamiętam?
Mocno trzymam kciuki.
Ja miałam wizytę na sobotę tydzień wcześniej ginekologa. Mam doniego zaufanie i chciałam do niego ale Nie wiedziałam ze nie ma usg w jego gabinecie. A tak się nastawiłam ze zobaczę choć pęcherzyk bo wcześnie (zapisałam się bo zwolnił się termin a ja chce u niego prowadzić ciążę, kolejne wolne terminy na za miesiąc. A jak już jestem to mnie przyjmie zawsze czy ma terminy czy nie)
W każdym razie musiałam czekac kolejny tydzień na usg ciazowe i baaardzo mi się ten tydzień dłużył.

Do góry