@Kruszek91 ja też proszę o dodanie
reklama
pisz jak tylko będziesz po wizycie proszę !!!! Ja się tu razem z Tobą stresuje !Denerwuję się przed tą wizytą. Dobrze że Em ma wolne to jest nieco raźniej.
Boję się że usłyszę smutne wieści, jakas taka spięta jestem.
I ten biust, od popołudnia zaczyna dawać o sobie znać
Eh ,niech już będzie po wizycie
Tinulka
Moderator
Mój glukometry znowuż zawyża w labo z krwii 86 w o tej samej porze na glukometrze 93. Specjalnie kułam się w palec żeby mieć porównanieglukometrem mierzysz? Ja robilam do karty ciazy w lab we czwartek, dzis kazal dr powtórzyc i z 103 spadlo do 102 jak w domu mierze glukometrem to rano mam 90 max....
Sajfik
Fanka BB :)
tak tak, ja tez zgłaszam się do prywatnej grupyokej w takim razie zgłaszam do Administratorki forum
Rozumiem, że te, z Was które polajkowaly mój tamten post chcą być w tej zamkniętej grupie czekam do wieczora, kto jeszcze i wtedy napisze cała listę do administratorki forum, a potem na bieżąco będziemy dołączać ewentualnie nowe osoby
Ja z kolei użyłam i swojego i teścia glukometru i na obu pokazało 100 na czczo.
Także chyba po prostu jestem znowu w ryzyku cukrzycy ciążowej.
Aaale mam parcie na kwaśne dzisiaj uuuu i krakowska w plastrach.
Pół paczki już zjadłam i właśnie kończę słoik z ogórkami konserwowymi
Załączniki
Sanza
Zaciekawiona BB
Dziewczyny w którym tc poszłyście na l4 ? Mi Gin powiedzial ze w okolicach 12.03 mam iść na usg, do tego jest sporo czasu. @ mialam 22-27 wiec po niej w dniach płodnych doszło do zapłodnienia, teraz powinnam mieć @ 19.02 i tego dnia tez zrobilam test gdzie mialam dwie kreski. Pracuje w sklepie, mam tez nocki i szczerze boje się chodzić do pracy wiedząc ze jestem w ciąży. Wiem ze to dopiero początek ale mam juz 33 lata i to jest moja pierwsza ciąża. Co o tym myślicie? Powinnam iść do innego Gina?
Tinulka
Moderator
Ja chcę dołączyć do zamkniętej grupy ale moderatorą nie chce być.Okej dziewczyny potrzebuje jeszcze jednej chętnej dziewczyny jako moderatorki do zamkniętego forum i listę osób, kto chciałby mieć dostęp do zamkniętej grupy
Jak Ci dobrze! Mi od soboty całymi dniami jest niedobrze zrobiłam test tylko przez te mdłości. W pierwszej ciąży było mi niedobrze do ok godz. 15.00, później jadłam wszystko, a teraz cały dzień. Czasami mogę coś przegryźć bo mocno mi się chce jeśćJa z kolei użyłam i swojego i teścia glukometru i na obu pokazało 100 na czczo.
Koniczyna82
Fanka BB :)
Wpisuję się na listęOkej dziewczyny potrzebuje jeszcze jednej chętnej dziewczyny jako moderatorki do zamkniętego forum i listę osób, kto chciałby mieć dostęp do zamkniętej grupy
reklama
Ja teżJa tez zgłaszam chęć bycia w grupie zamkniętej