reklama
Paatrycja
Fanka BB :)
Dziewczyny, testowalyscie te opaski na mdlosci? Ja już ja zamówiłam ale chce mieć nadzieję że to pomoże. Mnie trzymają cały dzień i w nocy też wstaje od 3 dni jest dramat, jestem już wymęczona a dziś od rana znowu. Nie wiem czy to jest normalne. Mięta i imbir nie pomógł, nic nie pomaga (
@Karolina1403 a u nas plany jak co weekend sprzątanie, gotowanie, mąż na meczu, później ma dwóch pacjentów, w międzyczasie przyjeżdża jego brat z dziećmi także nudzić się nie będziemy chociaż ja przy tej mojej dwójce to i tak się nie nudzę, ciągle jak w kieracie
Co do tych ciągniec brzucha itp to to jest normalne, macica się powiększa i szykuje domek dla maluszka jak czujesz dyskomfort to możesz się położyć i odpocząć, poleżeć i głęboko po oddychać trochę i to minie, mi zawsze to pomagało
Co do tych ciągniec brzucha itp to to jest normalne, macica się powiększa i szykuje domek dla maluszka jak czujesz dyskomfort to możesz się położyć i odpocząć, poleżeć i głęboko po oddychać trochę i to minie, mi zawsze to pomagało
Betty2
Witaj w belferskim klubie,gratulacje! 14.10 brzmi zacniePo przełożonej ze środy na dzisiaj wizycie nareszcie doczekałam się i pierwszy raz zobaczyłam moją istotkę Wiek zgadza z datą ostatniej miesiączki, serduszko bije Termin porodu 14 październik w dzień nauczyciela a że jestem nauczycielem to miła niespodzianka To się nazywa szczęście
angelika9403
Może po prostu jakiś krwiak trzymamy kciuki żeby wszystko było okNiestety, ledwo co się przywitałam, przychodź mi się żegnać. W nocy dostałam krwawienia i jestem obecnie na IP. Sprawa raczej jasna, także Wam życzę dużo dobrego.
olala25
Ja noszę te opaski Sea-Band od kilku dni, wydaje mi się, że trochę pomagają, mniej mnie mdłości w nocy wybudzają. Za to wczoraj miałam okropną migrenę i od 15 leżałam w łóżku. Także plan na weekend to przetrwać mąż w pracy, ja z dzieciakami, musimy ogarnąć dom i złożyć regał, jutro może przejdziemy się do rodziców
Sajfik
Jeszcze sie nie żegnaj, może jak dziewczyny mówiły to jakis krwiak? Daj znać co lekarze powiedzą trzymam mocno kciuki by sie okazalo ze to jednak może jakis krwiaczek, trzymaj się !!Niestety, ledwo co się przywitałam, przychodź mi się żegnać. W nocy dostałam krwawienia i jestem obecnie na IP. Sprawa raczej jasna, także Wam życzę dużo dobrego.
reklama
Betty2
Dokladnie,wszystko zależy.Ja w przedszkolu integracyjnym.W tym roku mam maluszki i pomijając covidowy czas nudy nie ma,ochrony od chorób też nie mimo 14 lat pracy...a niestety rodzice posyłają aż się dzieć nie przewróci z gorączki Choròb masa,sama dyr powiedziala ki ze mam iść.Pracuje z dziećmi z autyzmem. Chciałabym iść na L4 jak najszybciej się da bo jednak mam specyficzne warunki pracy ale to nie jest takie proste. W mojej miejscowości nie ma wielu specjalistów w tej dziedzinie a ktoś musi mnie zastąpić. Narazie jeszcze nie powiedziałam o ciąży. Czekałam do pierwszego usg.
W 1 ciąży pracowałam do 4 m-ca , to jakoś luty był a potem ospy to sama dyr mnie wywaliła. No ale też wtedy ja inna..młodsza o 7 lat jakby nie było..
Wszystko zależy od specyfiki pracy